Cel care te place nu cred ca va accepta prietenie cu tine fara sanse de altceva, deci tot la block ajungeti.
Cel pe care il placi, daca sufera si spera la fosta, nu o sa fie interesat de nimic altceva, decat pe termen scurt.
Pai unde sunt intrebarile? Ca nu vad nici un semn de intrebare in toata "intrebarea". Sau stai sa ma uit mai bine. Nu, nu vad.
Ala mic trebuie sa inteleaga, daca nu intelege, nu esti dadaca lui. Se supara si ii trece. Ii spui clar si o sa inteleaga el. Daca vrea sa mai vorbeasca cu tine bine, daca nu asta e. Pana la urma un prieten ar trebui sa inteleaga asta, iar daca nu intelege atunci nu e prieten.
Iar legat de cel mai mare... da aici tot nu am inteles, ce treaba are ala sau ce intrebari ai in legatura cu el?
E posibil sa îi pierzi pe amandoi - pe unul ca amic, pe celălalt ca o speranță pentru combinație. Nu știu ce sfat ți-aș putea oferi pentru că situația e tare ciudată. Aici, totul ține de tine. Ție îți place de un băiat care nici măcar nu știe lucrul acesta și nu se știe cum ar reacționa dacă ar afla. În primul rând, ca să fie bine, cred că ar trebui să o lași mai moale cu cel care e amicul tău. E greu să fii prieten foarte bun cu cineva și fără să nu existe un gram de „love". Imposibil. În al doilea rând, fă cumva, nu știu cum, trebuie să te gândești la o variantă să-i spui celui pe care îl simpatizezi ce simți pentru el. Atunici vei știi exact ce vei face. Să știi că dacă vei avea vreo șansă cu „simpatizatul", amicul tău se va supăra. Îți spun asta doar să fii pregătită. Succes!
In dragoste nu exista varsta, cel puțin în secolul în care ne aflam
În general, daca placi pe cineva trebuie sa ii spui pentru că nu are de unde să știe ce sentimente ai pentru el. Daca nu ai curajul sa ii spui, nu îți face iluzii pentru că te va durea atunci când vei realiza că are deja pe alta.
Alegem sa iubim persoana greșita, iar când vine persoana de care avem nevoie, întoarcem spatele. Daca chiar nu îți dorești o relație cu el spune-i mai clar. Spune-i că nu ai sentimente pentru el și că ai vrea să fiți doar prieteni.
Păi nu era vorba de vârstă am menționat doar, probabil are consecințe, adică din punct de vedere mental și din punct de vedere al asumării sau al acceptării. I-am spus, el face pe supăratul (nu vorbește cu mine, zice "pa" și copilării de genul), câteodată nu știu ce să îi mai spun.
Și sunt conștientă că trebuie să îi spun ca il plac băiatului, dar nu îmi găsesc curajul