| Elial a întrebat:

Am ceva pe suflet si as vrea sa ma descarc.
Deci am 1 colega, pe nume Ada, care imi este si vecina si imi era cea mai buna prietena pana cand, a aparaut dintr-o data o alta colega, pe nume Diana.De atunci am incercat sa ne intelegem noi toate trei, dar dupa cum stiti, prietenie in 3 nu se prea poate, asa ca eu m-am dat la o parte, gandidndu-ma ca nu are rost sa ma tot rog de ele sa ma bage si pe mine in seama.Ada, este foarte populara, de ce nu stiu, pana cand sa vin Diana, eram si eu populara.Acum ca a venit Diana, mi-a luat locul si ma simt foarte prost.Intrebarea mea este: Cum sa devin din nou populara si sa le arat eu celor doua fete ca sunt mai buna ca ele? Msk ca ati citit si m-ati ajutat. Va pup:*:*

3 răspunsuri:
| Tynnna a răspuns:

Ai grija ca din dorinta de a fi populara si a avea atentie, sa nu o dai in bara. Eu zic mai bine sa fii tu insati, sa socializezi cu toata lumea, fii aranjata tot timpul si vine si popularitatea. Daca stai retrasa, in umbra celor doua si a prieteniei care a fost odata poti sa stai mult si bine, sa nu crezi ca ceilalti nu observa asta. Si foarte important, nu incerca sa faci o competitie, care dintre voi e mai populara, tu sau Ada/Diana. Adica daca fac ele ceva, nu incerca sa faci acel ceva mai bine ca ele, fa-l diferit, in felul tau. Nu fii o copie a lor doar ca sa fii si tu populara, fii unica. p.s. foarte bine ca te-ai retras din acel grup, din cate spui tu, Ada nu iti era asa buna prietena daca nu a ezitat sa te "schimbe" pentru o colega noua.

| MenInShadow a răspuns:

Mda, macar nu ai intrebat ceva de genu "cum sa o fac pe Diana sa plece", asta e binelaughing
Cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa iti gasesti o noua prietena, cu care sa deveniti populare, nu stiu, faceti activitati scolare, ceva pe net ca sa aveti fani etc, nu conteaza ceva la care te pricepi si tu si se pricepe si noua prietena. Nu este neaaparata nevoie sa va pricepeti aman2 la acelasi lucru, tu te pricepi coafare si ea la aranjare puteti face o echipa, dar asta e doar un exemplu.
Atunci cand vechile prietene, Daiana si Ada o sa vrea sa fie din nou prietene cu tine, aici ai tu de ales, dar cel mai important si mai important, daca accepti, nu-ti uita prietena pe care ai cunoscut-o dupa ce Diana si Ada te-au lasat baltawinking
Cateodata, ca sa castigi un prieten bun, trebuie sa pierzi unul, si in timp iti dai seama ca cel pe care l-ai pierdute era de fapt rau.
Oh, de ex daca reusesti, si sigur reusesti, sa-ti faci o alta prietena, puteti sa va apucati de dans, cred ca este un lucru firesc la cineva de varsta voastra (nu cred ca aveti mai mult de 18 nu? si chiar daca ati avea, puteti si la 50 de ani sa faceti asa ceva), nu stiu, orice fel de dans, va hotarati.
Desenati manga, faceti emisiuni pe youtube, ce vreti voi, sa le aratati celorlalte ca se poate, si nu depindeti de elewinking

| Elial explică:

La mine in clasa sunt numai grupuri si grupulete de doi sau mai multi copii, cum eram si eu cu Ada de alt fel. Acum eu nu am un grup cu care sa stau, dar ma mai duc intr-o zi la un grupu, alta zi la alt grup, numai ca suntem doar asa...amici la scoala, nu cum eram cu Ada. Si vreau sa va mai zic ceva: Eu inca merg cu ea la scoala, fiindu-mi vecina, pentru ca nu am cum sa ii spun ca nu mai merg cu ea la scoala, pentru ca imi este rusine si pentru MeninShadow: suntem clasa a7-a :*