| TMI85 a întrebat:

Am ceva pentru indragostiti, puteti sa folositi versurile ca nu va dau in judecata pentru plagierelaughingsper sa va placabig grin

Esti bomboana mea dulcica, ce o savurez mereu,
Esti un tort de ciocolata si ai frisca cu tupeu!
Esti o bautura rece pe canicula ce vine,
Inghetata mea de week-end decorata cu iubire.

Merge super ca mesaj, in loc sa ii spui iubitului/iubitei ca o iubesti si e dulce, ii trimiti mesajul asta si va intelege!

Răspuns Câştigător
| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
E frumoasa poezia:X, daca miar trimiteo un baita ar fi foarte dulce:*:*:*. Bravo, poet te faci laughing.

11 răspunsuri:
| deea07 a răspuns:

Ti neaparat sa-mi faci pofta de bomboane, de tort, de inghetata, ah...Frumoase versuri, pentru cei intragostiti nu pentru minelaughing

| Oti a răspuns:

Ce siropos!

| MeJustMeAndStop a răspuns:

Te pricepi happy

| Nextone a răspuns:

Super poezia happy "Decorata cu iubire" :X

| BBdragutza a răspuns:

Ce dragut,ce dulce, imi place...oh dar da am uitat nici eu nu am iubit dar daca as avea mi-as dori unul la fel de dulce si de poet ca tine! Sincer imi place, si sper sa se gandeasca un baiat si mie un asa super mesaj!

| TMI85 explică:

Lasa deea07 ca vei gasi tu pe cineva care sa te faca fericita si sa te indragostesti! nici eu nu am pe nimeni si nu ma plang,toate la timpul lor, D-zeu le oranduieste cum stie el pe toate! mersi pentru comment, sa fi iubita!

| TMI85 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri, daca vreti sa vedeti ceva mai frumos, nu doar cateva versuri intrati pe blog-ul meu:http://versuripentrusuflet.wordpress.com/.sper sa va placa ce gasiti acolo, lasati un comentariu, ca sa vad cine a poposit pentru o clipa in lumea mea.sa fiti iubiti!

| TMI85 explică:

Ms sabb:*

| TMI85 explică:

Ms BBdragutza, esti foarte scumpa! pai poate ai sa gasesti, cine stie!

| TMI85 explică:

Mutumesc mult SunRise, ma bucur ca iti place, ca si celelalte de altfelhee heeo zi buna!

| âηgeℓ a răspuns:

Mda`...foarte interesant.chiar ai stofa de poet big grin