| alejinxique a întrebat:

Am cumparat o carte cadou despre Romania cu texte in mai multe limbi si poze.Problema este ca nu am idee ce sa scriu pe pagina libera. E pentru un baiat. Sunt mai mult decat prietena lui, dar nu sunt nici chiar iubita. Ce as putea sa-i scriu? Cine compune cel mai frumos si mai potrivit text primeste funda!

Răspuns Câştigător
| emiitzzy a răspuns:

Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti, eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le spun…Din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc…Nu pot atinge stelele pentru a ti le darui…Nu-ti pot da nimic mai mult decat gandurile mele bune, pentru o saptamana frumoasa alaturi de cei dragi!

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei fericiri

Cand am plans, mi-ai sters lacrmile cu batista ta; cand am ras, ai fost ecoul rasului meu; cand am zambit, am vazut pe fata ta inflorind un suras; cand am fost la un pas sa cad, ai fost acolo si m-ai sprijinit; cand m-am inaltat pe culmi, ai fost aripa care m-a ridicat; inca o viata de-as avea, n-ar fi de ajuns sa-ti rasplatesc bunatatea si devotamentul; nu pot decat sa-ti multumesc ca existi si ca esti alaturi de mine

sper sati placa vreunul:*:*:*

0 răspunsuri: