Si avem un castigator... prietena cu numarul 2
si eu sunt in aceeasi situatie ca tine am o prietena care si ea are un bff si imi povesteste toata ziua ce face cu ea dar cu mine nu sta la scoala sta numai cu ea, etc. dar nu mai vreau sa sufar asa, de aceea ii fac bagaju
Buna.
Eu una zic sa nu ceri sfaturi la asa ceva. Nu de alta, da niciunul din noi restul nu stim totul. Tu stii ce simti, care din ele e mai placuta, cu care ai amintiri mai multe. Cu care te simti bine si ai incredere totala. Aceea merita sa ia colierul. Dar sa te gandesti bine, sa nu regreti. Iar daca vrei ca niciuna sa nu se supere, mai ia un colier, si le dai amandurora aceeasi jumatate, si tu porti doar una, o jumatate, care sa le completeze pe amandoua. * asta e doar daca chiar nu te poti hotara *
Dar in mare, tu stii pe care o iubesti mai mult si care e mai ok. Bafta!
Câți ani ai? 5? Trezește-te! Dacă "prietena 1" e cam așa cum ai descris-o, poți din start să-i dai cu șutul. Și eu am făcut prostia de a rupe un medalion cu BEST FRIENDS și a-i da o parte unei prietene, care s-a dovedit a fi de fapt o prefăcută. Mai bine ține-l la locul lui. Nu da la nimeni. În viața asta o să ți se ivească în cale fel și fel de oameni și atunci când vei găsi o persoană potrivită firii tale și poți spune: uite, persoana asta o să rămână lângă mine indiferent ce se va întâmpla, ei bine atunci dă-i colierul. P.S. Prietena 1? Ce e asta? La școală să nu fiți prietene că se supără cealaltă prietenă? Dă-o dracu, asta nu se poate numi prietenă.
Eu zic sa alegi prietena 2 pentru ca un adevarat prieten nu te lasa niciodata indiferent ce persoana noua ar interveni intre voi, chiar daca nu aveti aceleasi ganduri sunt sigur ca aveti o multime de alte lucruri in comun.