| Diana006 a întrebat:

Buna

Am cumparat un set, din acela care sunt doua coliere, pentru tine si BFF -ul tau. Am doua prietene la care ma gandesc sa le dau coliereul. Dra nu stiu cui sa ii dau coliereul.

Prietena 1
Daca vreau sa vorbesc ceva prosti, nu mai cu ea pot sa vorbesc pentru ca noi doua la prosti gandim la fel. Dar daca avem un plan sa mergem undeva ea zice sa facem inca ceva care e idea ei, dar daca am si eu o idee ea nu vrea sa acepte idea mea. Ea mai are o prietena cu care eu nu ma inteleg si e mai complicat, dar ea imi zice mereu ca eu sunt cea mai buna prietena a ei. Noi nu suntem prietene la scoala, pentru ca daca am fi prietene la scoala prietena ei s-ar supara. Deci ea poate sa renunte la scoala la mine si cand o rog eu sa nu mai fie prietena cu fata aia ca sa fim noi doua prietene la scoala, ea nu vrea. Am incercat o data sa fim prietene toete trei dar ne certam cam de 2 ori pe zi. Mereu cand nu vorbesc cu ea mut imi zic in minte ca ea nu e BFF-ul meu dar cand vorbim parca e BFF-ul meu si atunci nu mai sunt suparata. Oricum o iubesc ca pe o sora!

Prietena 2
Cu ea pot sa vorbsc ori ce (in fara de prosti, ca la prosti zice ca su sunt nebuna ) pentru ca gandm la fel, ne plac aproape toate lucrurile, deci avem acelasi gusturi. In rest nu sunt prea multe lucruri de spus + ca ea cand am fost cele mai pune prietenea, chiar am fost cele mai bune prietene, nu gluma.

Pe care sa o aleg? P.S. la Prietena 1 am fost prea dura.

Răspuns Câştigător
| Bianca306 a răspuns:

Si avem un castigator... prietena cu numarul 2
si eu sunt in aceeasi situatie ca tine am o prietena care si ea are un bff si imi povesteste toata ziua ce face cu ea dar cu mine nu sta la scoala sta numai cu ea, etc. dar nu mai vreau sa sufar asa, de aceea ii fac bagaju

3 răspunsuri:
| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
Eu una zic sa nu ceri sfaturi la asa ceva. Nu de alta, da niciunul din noi restul nu stim totul. Tu stii ce simti, care din ele e mai placuta, cu care ai amintiri mai multe. Cu care te simti bine si ai incredere totala. Aceea merita sa ia colierul. Dar sa te gandesti bine, sa nu regreti. Iar daca vrei ca niciuna sa nu se supere, mai ia un colier, si le dai amandurora aceeasi jumatate, si tu porti doar una, o jumatate, care sa le completeze pe amandoua. * asta e doar daca chiar nu te poti hotara *
Dar in mare, tu stii pe care o iubesti mai mult si care e mai ok. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câți ani ai? 5? Trezește-te! Dacă "prietena 1" e cam așa cum ai descris-o, poți din start să-i dai cu șutul. Și eu am făcut prostia de a rupe un medalion cu BEST FRIENDS și a-i da o parte unei prietene, care s-a dovedit a fi de fapt o prefăcută. Mai bine ține-l la locul lui. Nu da la nimeni. În viața asta o să ți se ivească în cale fel și fel de oameni și atunci când vei găsi o persoană potrivită firii tale și poți spune: uite, persoana asta o să rămână lângă mine indiferent ce se va întâmpla, ei bine atunci dă-i colierul. P.S. Prietena 1? Ce e asta? La școală să nu fiți prietene că se supără cealaltă prietenă? laughing Dă-o dracu, asta nu se poate numi prietenă.

| PicoloGEO a răspuns:

Eu zic sa alegi prietena 2 pentru ca un adevarat prieten nu te lasa niciodata indiferent ce persoana noua ar interveni intre voi, chiar daca nu aveti aceleasi ganduri sunt sigur ca aveti o multime de alte lucruri in comun.