| AnnamariaBalog a întrebat:

Am cunoscut acum un an si jumătate un băiat cu care nu am vorbit pana in vara asta când am fost in Italia si a început sa îmi placa. Acum, in vacanta am început sa ii scriu pe what's up si el îmi raspunde... Problema este ca el nu este inca interesat de fete si nu prea vorbește cu fetele, deci el pur si simplu raspunde la întrebările mele, dar fara sa ma întrebe si el ceva. El nu intra des pe what's up si de fiecare data, pana acum ii puneam intrebari când era offline si îmi răspundea seara. Dar acum nu mai stiu ce să-l întreb. Aștept idei si sfaturi, mulțumesc. happy

Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

Nu are rost sa iti faci o lista lunga cu intrebari pe care sa le pui unui om care nu te intreaba nimic. Daca te-ar fi placut ar fi profitat de sansa ca i-ai scris tu prima si ar fi intrat in vorba cu tine altfel. Renunta.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreba-l ce ii place la o fata ce sport practica, ce ii place la tine si ce nu, etc..Si cum sa nu fie interest de fete laughing?

| SebastianBoanca a răspuns:

Eu zic ca daca el nu se intereseaza de tine nu te place. Din experientele mele iti zic ca relatiile de genul asta( fie ele familiale, de prietenie etc.) nu are rost sa fie lungite. Sper sa iei o decizie buna. Succes si sarbatori fericite! happy

| AnnamariaBalog explică:

Adevărul este ca el e in clasa a 7-a si eu a 8-a, dar îmi place de el.

| AnnamariaBalog explică:

Ideea cu ce sport practica nu e buna, deoarece noi ne-am cunoscut la handbal, dar mulțumesc oricum.