anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut, am intalnit pe prietena mea actuala acum acum 2 saptamani, ea la facultate eu acasa, vorbeam impreuna, pe internet ne-am cunoscut. Ne-am inteles si ne intelegem perfect pana acum, nu ne-am certat absoult deloc. Ea are 19 ani eu am 23 de ani. Sincer pot spune ca asa ceva nu am trait cu o fata in viata mea, sa ma simt atat de bine si atat de confortabil in pielea mea cu o fata gen mi se pare ca ne potrivim foarte mult la caracter. Ne asemanam intr-un fel. Si pot spune ca am incredere in ea, s-a si intamplat intre noi totul a fost super fain. Ea este genul de fata mai sensibila, calda foarte iubitoare, lasa mult de la ea, nu e figuranta, nu are foarte multi prieteni, este genul de fata mai retrasa pot spune ca exact ca si cum sunt eu. Nu a avut un trecut prea bun, gen a prins baieti pot spune care au profitat numai de ea, nu a fost iubita pana acum. Ea mi-a spus foarte direct tot trecutul ei, bine nu tot, dar mi s-a parut foarte foarte curajoasa zicandu-mi trecutul ei, o parte gen multe fete chiar nu faceau chestia asta, ascundeau asta, eu sincer daca eram fata nu puteam sa zic unele lucruri pe care mi le-a spus, e super deschisa pot vorbi orice cu ea, chiar orice. Eu sunt ungur si mna, ea imi explica foarte multe chestii fiind la medicina, citita fata super ok. Eu sunt receptioner de hotel, si ma ingrijoreaza faptul ca asta va inclina cumva spre rau, daca cumva continua si reuseste facultatea. O sa avem si o relatie la distanta, bine ne putem intalni de 1 data, de 2 ori pe luna, dar chiar cred in fata asta si simt ca ma iubeste. Este si o fata mai timida, rusinoasa mai ales in public super ok simtita. Intrebarea mea este ca ce parere aveti despre fata? Ce ziceti in viitor sa ziceam daca o sa mai fiu cu ea va merge relatia daca ar fi sa fiu eu doar un simplu receptioner iar ea sa devina doctorita? Nu am spus faptul ca ea este independenta, o mai ajuta bunica ei, parintii ei sunt mai reci cu ea, nu sunt de acord cu facultatea, sunt si bolnavi sunt surdomuti. Dar asta nu ma intereseaza, pe mine m-ar interesa doar fata si atat. Iar de relatiile la distanta nu prea am auzit vorbe bune, nu ca ma iau eu dupa altii, dar sunt constient ca nu va fi usor. Mai ales ca fostul ei iubit cu care a stat 4 ani este tot la facultatea aceea. Dar nu mai tine legatura cu el. Nici nu prea primeste sa zic asa mesaje nici pe messenger, nu prea mi se pare sa fie cautata, sunata de altii sa imi pun intrebari... Cine imi spune o parere despre povestioarea mea poate plictisitoare ii multumesc mult!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

PAi cred ca ai si tu totusi planuri mai inalte de la viata ta decat sa fii pe veci receptioner de hotel, nu? Incearca sa-ti gasesti si tu un job mai ok, mai profi, mai bine platit, sau ceva in care macar sa poti avansa cu timpul. REstul nu mai tine de noi, job-ul nu e extrem de relevant daca tu stii sa tii de relatie si ea tine la tine, dar la un moment dat cand o sa ajungetisa aveti ceva mai serios mai trebuie gandit si la bani pentru a lua o casa, intemeia o familie, una alta, asa ca incearca sa-ti gasesti un job mai bun.

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Mersi fain. Asa e. Despre relatiile astea mai indepartate ce parere ai? Sau cel putin in cazul in care exista seriozitate?

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de parere ca ar putea merge daca exista dragoste din ambele parti, comunicare, respect si aveti posibilitatea sa va vedeti cat mai des cu conditia ca la un moment dat, intr-un viitor nu prea indepartat sa puteti locui impreuna sau ceva.

| Freya1 a răspuns:

Să fi recepţioner la hotel nu este ruşinos şi nici o muncă josnică.Şi acolo necesită să ai cel puţin 12 clase, să şti o limbă două străină, să şti să te comporţi şi să comunici. Deci nu eşti un coate goale.
În fond poţi să munceşti şi pe şantier important este să o faci şi să fi independent şi stăpân pe tine. Cred că de faza cu munca nu ar trebui să îţi faci griji, te-a cunoscut recepţioner nu patron de bancă aşa că ştie ce şi-a luat.
Aveţi abia 2 săptămâni este normal să vă înţelegeţi bine. Vei vedea pe parcurs ce vă mai fi acum deocamdată este devreme. Iar cu distanţa de început e ok dacă vă puteţi întâlni în decurs de câteva luni de două ori pe lună dar după cam trebuie să faceţi ceva în privinţa distanţei dacă vreţi să meargă.