| daniela_9291 a întrebat:

am cunoscut un baiat,a zis ca ma place,si eu cred,dar e o problema,el are bani,parintii lui au meserii ff banoase, eu sunt o fata obisnuita, cu parinti obisnuiti.
Imi este cam teama sa incep o relatie cu el tocmai din cauza banilor...Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| LanaDelRayFan a răspuns:

Nu conteaza aspectul fizic, nu? Conteaza sa va iubiti love struckNu conteaza banii, conteaza ca voi va iubiti mult happy
Eu te sustin! Succes Daniela! Sper sa fie o relatie de lunga durata!

4 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Pai daca tie iti place de el care ar fi problema?
Il placi asa cum e, nu conteaza cat de bogat e, nu?
Daca iti plac doar banii lui, eu zic sa il lasi in pace.
Nu cred ca parintii lui vor spune ceva de asta, atata timp cat tu ii arati ca tii la el va fi ok.

| yumary a răspuns:

Daca baiatul e Ok o sa stie bine ca bani lui nu conteaza ..si daca si tu il placi bani lui chiar nu mai conteaza.
happy
Bafta happy

| Raawr a răspuns:

Hey Daniela, nu bani contează într-o relație, dacă ai încredere in el și el v-a avea încredere în tine, bani nu vor conta. mai bine ai vorbi tu cu el. happy

| IepurasPerfect a răspuns:

Daniela, eu zic sa incerci. Uneori diferentele de statut social sunt vizibile si despart oamenii, dar nu intotdeauna se intampla asa. Si decat sa regreti mai tarziu ca ai ratat sansa de a fi cu cineva care iti place mai bine incerci si vezi pe urma ce se intampla.