| amylove a întrebat:

Am cunoscut un baiat acum cateva luni. m-am indragostit:X.Am stat intr-o seara cu el.[ne-am si sarutat, imi spunea ca sunt frum ca ii place parfumul meu, ma luase de mana prin disco ]urmatoarea seara venise cu prietena lui. se purta urat cu ea, toata lumea observase asta, ba chiar dupa ce plecasem am auzit ca se imbatase si a si lovito.Intr-o zi m-am intalnit cu el fratele lu si inca 2 pr am stat am vb cu ei am ras, la un moment dat observasem ca tot ma priveste, de cate ori intorceam capu ii surprindeam privirea [parca ma analiza cum s-ar zice], tot facea comentarii[aveam un inel la deget si spunea ca mi l-a dat el, a intrebare daca vin la disco si ma zis ca da si o zis sa vada ce face poate nu o ia pe pr lui ]. Intr o alta seara am stat iar cu el.numai noi 2:X. a fost un moment intim, romantic, nu voiam sa se mai termine vreodata[; x]. am stat tim de 2 ore in care numai ne-am sarutat. Prietena mea si fratele lui imi tot spun sa imi vad de trebuie mea ca el nu e de mine, ca eu merit ceva mai bun, ca el nu o sa o lase pe pr lui etc. nici nu stiu ce sa mai fac pentru ca tin enorm de mult la el. nu stiu daca el simte la fel sau am fost doar o aventura in viata lui Astept >raspunsuri.Multumesc:X

4 răspunsuri:
| Adelinesmile a răspuns:

Fa ce simti! Dar fara regretewinking

| Doloresidk a răspuns:

In dragoste si`n razboi totul e permis

| andreea_4134 a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti cu iubita lui, si intreab`o cat tine la el, daca s-ar desparti de el daca i-ar placea alt baiat si chestii din astea; iar daca nu tine asa de mult la el atunci poti sa intervi tu. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorba lui lil'beast fa ce simti si lasa totul, eu am avut prea mult grija altora si am pierdut enorm de mult...