| bixelle_4587 a întrebat:

Bunabatting eyelashes
Am cunoscut un baiat dragut...si m`am bagat cu el. Fara sa imi dau seama am inceput sa tin la el, chiar prea mult. Se poarta frumos cu mine, toate bune doar ca aspectul lui nu ma prea atrage, adica ma duc la el zilnic, ne jucam tot timpu[fara sex]. Pe el il excita orice gest al meu, stiu ca ma vrea, dar la mine sta altfel treaba. Pot spune ca nu ma prea excita deloc. Nu pot sa ma despart de el pentru asta, tine mult la mine, nu vreau sa sufere dar nu stiu ce sa mai fac.Imi face orice fara scarba...chiar si sex oral dar nu vreau eu.Stiu ca se simte prost si aiurea pe chestia asta, probabil se gandeste ca nu il vreau etc. Nici eu nu stiu ce sa mai zic, imi place dar nu ma atrage, nu pot sa exprim. E stupid. sfaturi ceva? multumesc.

3 răspunsuri:
| NinaY a răspuns:

Buna!batting eyelashes
Ei bine, te inteleg, dar daca il placi cu adevarat nu crd ca ar conta atat de mult faptul ca nu te atrage. Daca nu te atrage chiar deloc atunci e o problema, si, oricat de rau ti'ar parea, ar trebui sa scapi de el.big grin asta e parerea mea.Nu ma refer la faptul ca as fi eu cine stie ce experta, dar mi s-a intamplat si mie si am ajuns sa ma gandesc de ce mai sunt cu el daca nu ma atrage deloc?!
Bafta >:d< sper sa alegi bine.Si sper ca te'am ajutat happy

| lays a răspuns:

Nu renunta la un baiat asa bun pentru ca nu te atrage.astea vin in timp.cine stie peste ce tembel o sa dai, care vrea doar sa se culce cu tine.mai incearca.big grin

| traficanta a răspuns:

Auzi da' tie ti-ar fi placut sa fi una grasa si urata sau mai stiu eu ce si sa tii enorm la el si el sa nu te placa, fiindca esti urata?

Iubirea e iubire.Nu aspectul conteaza cat timp e iubire si respect.Conteaza ce ai in cap si in suflet.