am cunoscut un baiat pe mess. ne-am intalnit de cateva ori. ultima data cand ne-am intalnit ne-am sarutat, totul parea de vis.pe mess se conporta cu mine foarte rece si imi da senzatia ca ma vrea doar in pat. el nu a trecut peste ultima relatie si ii este frica sa inceapa alta. pe mess mi-a zis ca se simte naspa pentru ce a facut (m-a si mangaiat atunci etc) si ca nu trebuia sa faca aia. alteori simt ca vrea o relatie cu mine. mi-a zis de la inceput sa ma bucur ca nu e ca altii sa ma aiba o noapte si apoi sa-mi dea drumul. sincer nu mai stiu ce sa inteleg. Azi si-a pus pe mess un status: "cine vrea sa fie scolarita mea?", m-am suparat si am comentat ceva. iar ce mi-a zis m-a facut sa plang: "sunt singur, nu pot face ce vreau?"
cu o zi inainte de a ne saruta am avut o discutie tare interesanta pe mess:
alex Paul : ma bag la somnic
crazy_r0z : deci nu ne mai vedem, nu?
alex Paul : ba da pe la 4 unpic
crazy_r0z : din obligatie.ca tu nu iti doresti asta.numai eu.
alex Paul : nu vreau sa te superi pe mine da simt ca nu-i bine sa ma bag in rel asta, nu iti face iar ideii gresite, pur si simplu simt cand ceva nu e bine
alex Paul : si eu am incredere in ce simt
alex Paul : daca vrei iesim vb alte chestii da atat
alex Paul : iti gasesti tu unu calumea
crazy_r0z : stiam eu ca nu ma placi.
alex Paul nu-i de placut
alex Paul : ca si daca erai faina faceam acelasi lucru
alex Paul : nu-i vb de placut
crazy_r0z : nu vreau pe altcineva, si nici sa te fortez sa fi cu mine.sa stii si tu
crazy_r0z : am fost eu prea repezita.
crazy_r0z : am fost eu prea repezita.
crazy_r0z : am vb multe chestii aseara. te credeam baiat de treaba te schimbi de la o zi la alta.
alex Paul : o cam vb strunfu pentru mine da, ma tin de ce simt, am eu rabdare tate la randul lor
alex Paul : ar trebui sa iti para bine ca nu sunt ca alti sa ma fi culcata cu tine si sati zic pa dupa aia
alex Paul : nu sa imi tot arunci una alta
crazy_r0z : si asa am vrut sa iesim ca ma plictisesc in casa.nu pentru altceva
alex Paul : nici nu imi imaginam nimic oricum
crazy_r0z : am simtit ca nu vrei nimic.
crazy_r0z : si simt mai multe
alex Paul : perfect
crazy_r0z : daca nu aveai tu simtirile alea, iesea ceva frumos. da mno, mai iesim sau nu?
dupa toata discutia asta am iesit.si in acea zi ne-am si sarutat.sunt foarte sigura ca a glumit pe mess, doar ca sa-mi poata face o surpriza, sa ma ia prin surprindere.si mi-am dat seama din imbratisarile lui, stiu ca suna ciudat, dar asta am simtit...
uneori cred ca ma vrea alaturi de el.alteori nu.nu mai stiu ce sa cred.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.116.85.111) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro