| Andreeamiruna67 a întrebat:

Buna.
Am dat mesaj la o pagina de pe Facebook cu solar de bronzare și am întrebat dacă primesc și fete de 17 ani.
Și au spus cu acordul părinților și am răspuns cum procedez dacă am părinții in străinătate și a spus sa fac o declarație.
Întrebarea mea e cum trebuie sa arate aceasta declarație? Adica vreau sa stiu ce trebuie sa scriu mai exact.
Multumesc

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Declaratia e pentru ca ei sa se justifice in caz ca lucrurile nu merg cum trebuie.Cred ca trebuie sa sune cam asa : Subsemnatul Cutarescu, parinte al copilului Ionescu, declar pe proprie raspundere ca imi dau acordul ca acesta sa beneficieze de serviciile de autobronzare la salonul Z, bla bla. laughing Intreaba tot de ei, sa stii sigur.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti pana implinesti 18 ani si scapi de aceste dileme.
Inca nu ai nevoie de solar, esti in crestere.

| sierra1 a răspuns:

Mai exact nu crezi că ar trebui să-i intrebi pe ăia de la salonul in cauză?

Intre noi fie vorba - legal, declarația pe care o dai tu, nu face doi bani (important e să-ți ia banu')

| Andreeamiruna67 explică (pentru sierra1):

Putin contează ca vor bani, mai am doar 2 luni pana fac 18 ani și nu mai am răbdare sa ma bronzez.

| sierra1 a răspuns (pentru Andreeamiruna67):

Succes

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Declarația trebuie să o facă părinții iar nu tu. Ei au spus acordul părinților. Dacă vor altceva de la tine, să se acopere legal, să spună ce vor.