Dati cu ulei de masline la mine a mers din prima oara! au inceput sa se mincsoreze tot mai mult, pana au disparut.
Am eu o idee care ar putea sa mearga! dar tot o sa te doara dar o sa iasa categoric! incearca sau pune-o pe mama ta sa ti le stoarca cu o mina de pix, cu capatul unde e gol sa il puna pe cos si sa apese brusc, atunci cosul nu mai are unde sa se duca si se sparge, si tadam! problema rezolvata!
Am avut si eu cosuri si puncte negre in ureche de foarte multe ori. La inceput m-am speriat putin si am fost la un doctor dermatolog foarte bun.
Doctorul mi-a dat sa imi cumpar ulei 100% pur de arbore de ceai (Tea Tree ) de la Thursday Plantation.
Mi-a zis sa pun pe un betisor de ureche, 2-3 picaturi de ulei de arbore de ceai si apoi am dat pe cosuri si punctele negre. Am mai pus cateva picaturi in sampon pentru a scapa mai repede dar si pentru a controla excesul de sebum.
La mine a functionat foarte bine si iti recomand.
Mikafetizadulcica uuh ma urasti asa mult? multumesc de raspunsuri, o sa incerc cu uleiul de masline sa vad daca merge, pana atunci mai astept variante, o sa dau funda metodei care va functiona >
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: