| Roman_Luissa_1998 a întrebat:

Am de facut o cerere pentru motivarea absentelor si la sfarsit am motivul prezentei solicitari, as vrea sa scriu ca am fost sa mi fac analize cum pot sa formulez propozitia?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Având în vedere ID-ul tău de user, bănuiesc că eşti MINORĂ - deci, Cererea privind motivarea absenţelor TREBUIE întocmită & semnată de unul dintre părinţi!

La "Motivul absenţelor" menţionaţi : "Fiica mea a trebuit să efectueze nişte analize medicale".

Vezi alte detalii ( despre absenţe & motivarea lor ) în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......de-130-de/

Toate cele bune!

1 răspuns:
| Neo12 a răspuns:

Bună!
O să-ți spun cum se face un model pe care ne-a ajutat diriga să-l facem.
Lași puțin spațiu, apoi scrii așa pe mijlocul paginii (ca titlu): Doamnă/Domnule diriginte,

lași spațiu de la titlu, cam 2-3-4 degete și începi cu alineat: Subsemnatul x, părinte al elevului y, din clasa z, vă rog să îi motivați absențele din data de...deoarece a lipsit.

Mai lași ceva spațiu, vreo 2 degete.în stânga scrii: Data: 23.12. 2015 (de exemplu, iar aproape de cealaltă margine a paginei, semnează părintele

În josul paginii, cam pe ultimele rânduri să zicem, scrii: Doamnei/Domnului diriginte a clasei z

Aaa.și să nu uiți să îndoi pagina în partea din stânga, adică marginea din stânga să fie îndoită așa cam 2 degete.
Sper că ai înțeles ce-am zis.