| Bianncax a întrebat:

Buna, am dintii din fata putin strambi si as vrea sa imi pun aparat.
Dupa parerea mea nu cred ca ar trebui sa il tin foarte mult avand in vedere ca nu am mare lucru, dar voiam sa va intreb care este cel mai ok aparat dupa parea voastra: metalic, ceramic sau de safir?
Am inteles ca cele ceramice sau de safir se ingalbenesc repede, dar cel matalic nu mi prea place cum se vede. Eu deja port si ochelari si nu as vrea sa arat ca ultima tocilara mai ales ca o sa incep si liceul la anul

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Indreptarea dintilor strambi dureaza intre 1 si 4 sau chiar 5 ani, depinzand cat de severa este problema.
In cazul tau, daca spui ca sunt doar putin strambi, probabil ca trebuie sa stai cu aparatul dentar minim 1 an, dar asta iti va spune ortodontul.
Te sfatuiesc sa te intersezi si de preturi, ca-s foarte scumpe si daca nu au parintii cine stie ce venituri, cumperi care-i mai ieftin.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi cele metalice, parerea mea, sunt drăguțe, mai ales daca alegi sa iti pui culori. E adevărat că cel de safir e aproape invizibil, dar daca bei un suc ceva, se colorează si asta e un dezavantaj urat, ca dupa nu mai e estetic, mai ales ca la un moment dat se ingalbeneste si va parea ca si cum ai dintii galbeni.