Esti la stadiul cand poti sa renunti la tigari. Tu ai facut-o dintr-o curiozitate daca reusesti sa fumezi si sa fi in pas cu prietenii tai, daca vei continua dupa ei, atunci, cu parere de rau, tigara se lasa foarte greu, daca nu ai nici cea mai mica vointa. Tigarea nu este precum o acadea, este normal sa reactioneze astfel corpul. Gandeste-te de 1000 de ori daca vrei sa devi fumatoare sau nu, caci cu asta incepand se vor face multe schimbari in corpul tau, iar bineinteles si la buzunar vei simti asta, cand vei vrea sa ai de optat intre 2 lucruri: tigara sau niste pantofi cool, sunt sigur ca tot la un pachet de tutun te vei opri. O data ce ai inceput sa fumezi si esti influentat de prieteni, nu ai cum sa te lasi.
Eu am incercat la varsta de 15-16 ani sa fumez vreo 3-4 zile, dureri in piept, ameteli, desi am inteles, anturajul te face sa te apuci si totusi singura am decis sa nu mai pun tigara in gura, caci nu este de mine. Tu decizi cum vrei sa-ti fie viitorul si logic, sanatatea ta. Tu depinzi de o tigare sau ea de tine!
Oprestete cat poti mai repede inca poti
Eu fumez de 2 ani si nimeni nu mi-a spus pana a fost prea tarziu
Acum nu ma pot lasa bine ca am terminat liceeul ca altfel gaseam o scuza sa ies din clasa si sa fumez