| ImiPlacMexicaniiXD a întrebat:

Am făcut cunoștința azi cu un baiat de la liceu care mi-a trimis follow pe Instagram înainte (cu ajutorul unui prieten comun) și când urcam scările in liceu, el cobora cu grupul de prieteni. Și ei au început sa rada și el doar ma privea in trecere. Ce sa înțeleg din asta?happy

Răspuns Câştigător
| Kerre a răspuns:

Ai facut cunostinta cu el in acea zi si cel mai probabil v-ati simtit amandoi minunat. In momentul in care urca-i scarile si el coborand cu prietenii lui care unul din ei a facut o gluma la care toti au inceput sa rada, el a inceput sa te priveasca incercand sa "evadeze" din spatiul cu prietenii, aratandu-si interesul si totodata curiozitatea fata de tine, incearca cat mai mult sa te studieze si sa afle lucruri noi despre tine.

Daca tipul a incercat sa-ti dea mai multe semnale subtile cel mai probabil isi arata interesul fata de tine si incearca sa-ti transmita ca nu s-ar supara daca v-ati cunoaste mult mai bine si ca din contra i-ar face placere.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ori te place ori face misto de tine

| aimullah123 a răspuns:

Chiar radea? Poate doar zambea.
Daca chiar radea asa fara motiv nu prea ai ce sa intelegi.
Stiu, te gandesti ca poate a ras de tine dar nu cred ca ai un motiv sa crezi asta. Ai putea sa il intrebi de ce radea. Cel mai probabil iti va spune.