| PureCherry a întrebat:

Am facut de curand 19 ani.Am un iubit, dar inca nu am facut sex( virgina)
parinti nu vor sa auda de inceperea vietii sexuale de asa o varsta frageda.
Nu pot sa inteleg am 19 ani nu mai sunt un copil.
Am nevoie de sfaturi! Dau fundizta!
Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, eu cred ca fata de alte fete care isi incep viata sexuala la 13-14 ani, tu totusi esti majora, poti sa iti asumi singura responsablitatea inceperii vietii sexuale si nu cred ca trebuie parintii sa stie neaparat ca ti-ai inceput viata sexuala.Esti destul de mare si nu trebuie sa le ceri lor permisiunea, desigur ca poti discuta cu ei sau in special cu mama ta despre acest subiect dar nu inseamna ca trebuie sa ii asculti in legatura cu asta.
Desigur, fa-o daca te simti tu pregatita, daca nu atunci mai asteapta.Nu e nici o varsta exagerat de mare dar totusi ai o varsta acceptabila, cum ai zis si tu, nu mai esti un copil. DAca ai o relatie serioasa si il iubesti, atunci de ce nu? Daca ai grija, adica sa te protejezi, atunci nu ai de ce sa iti faci griji, ba chiar sexul aduce si beneficiihee hee.
Nu le da raportul parintilor, ei nu pot sti daca ai facut-o sau nu, dar daca ar sti, e viata ta si la un moment dat vei face acest pas.Decizia e numai a ta!

5 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Mai nu cred ca daca ti-ai incepe viata sexuala ar sti parintii tai, ca nu-ti scrie pe frunte. Poate poti vorbi cu mama ta.Eu una nu am discutat cu niciunul dintre parintii mei.Probabil ca ei stiu deja dar nu mi-au pus intrebari...Succes!

| Geo_6214 a răspuns:

Buna!
La varsta asta ar fi ok sa iti incepi viata sexuala, dar conteaza foarte mult relatia ta cu respectivul. Ar fi bine sa iti incepi viata sexuala cu persoana pe care o iubesti si care te iubeste(dezvirginarea nu se face zilnic sau lunar, se face o singura data in viata).
Nu trebuie sa te grabesti! Gandeste-te bine ce vrei sa faci, este corpul tau!
Sa ai o zi buna!

| Frogie a răspuns:

Toate la timpul lor, vei putea face atunci cand esti tu pregatita! Numai tu poti decide cand este bine sau nu, atunci cand iti spune inima. Poate daca parintii tai iti interzic, cu siguranta au un motiv intemeiat, le e frica sa nu suferi sau sa nu fii pregatita psihic.

| laura1223 a răspuns:

Iate dupa mine, nu fa deacu dar daca vrei ia-l intr-o camera unde nu-i nimeni si incepetirolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sex daca vrei!
God, nu-i treaba lor, ci treaba ta. Ei au o gandire din aia vechechatterbox Nui asculta!