Ai 19 ani totusi... chiar nu iti poti impune punctul de vedere de femeie majora?
"Credeti ca e ceva gresit ca am facut asta acum?"
Ai 19 ani... faci ce vrei cu viata ta.
Daca as fi fost in situatia asta m-as fi suparat eu pe ei. Cine le da dreptul sa-ti citeasca mesajele? Penibili.
Inteleg ca sunt parinti si chestii dar hei, ai 19 ani... sa zica mersi ca nu ai inceput de la 17!
Oricum, imi pare foarte rau sa-ti spun dar cu persoane de genul nu ai cum sa castigi vreo disputa. Se vede clar ca inca se considera stapani peste alegerile tale chiar daca esti majora.
Daca nu ai un tata agresiv atunci iti sugerez sa discuti chestia asta despre "varsta" cu dansii. Poate inteleg.
Daca este agresiv nu incerca, poate iti iei si vreo palma.
La cum se comporta ai spune ca ei nu au facut vreodata fapta asta "odioasa". Probabil ca nici nu au fost vreodata adolescenti... s-au nascut adulti.
Asta cu el trebuie sa discuti. Sunt parintii lui, el e la mijloc si trebuie sa regleze situatia asa cum stie si cum poate. Daca ai cumparat ceva de la magazin si nu e ok produsul te duci la fabrica sa te certi cu aia?
La 19 ani ești deja majoră. Ai dreptul la viața ta intimă. Dacă voi vă iubiți nimic nu vă împiedică să fiți împreună. Faptul că părinții tăi îți umblă prin mesaje nu este un lucru normal. Este un lucru firesc, asta ar trebui să înțeleagă părinții tăi. Dacă erai minoră povestea era alta. Vorbește deschis cu părinții tăi pentru ca părea lor să se schimbe. Arătați că vă iubiți și nu vă dați bătuți. Luptați pentru relația ta.