Pai, daca ti iau dat pentru cheltuiala, la ce mai trebuie sa mai spui? Daca datorai cuiva, trebuia sa platesti ceva, in fine, trebuia sa-i dai, atunci e mai grav. Depinde de suma. Spune-mi suma si poate te ajut mai bine.
Si eu am pierdut destui bani, pentru ca sunt foarte cascata.
In caz de afla le poti explica ca i se poate intampla oricui si ca daca lor li s-ar fi intamplat asta si-ar fi dorit sa fie intelesi de parintii lor.
Daca vin cu argumente de genul,, eu nu as fi fost atat de neatent/a incat sa pierd banii ", spune'le ca oricum nu ai facut-o intentionat si ca tie iti pare la fel sau poate mai rau decat le pare lor.
In cazul in care nu afla, mai stai cateva zile fara bani [ incat sa nu intre nici la banuiele si nici sa nu creada ca esti risipitoare ] iar dupa aceea cere'le subtil inca o suma.
P. S : De acum incolo poti sa o iei ca pe o lectie si sa nu mai tii sume mari la tine, ci sa iti iei mai putintei ca asa cheltuiesti si mai putin, dar mai ales nu mai e asa,, dureros" daca ii pierzi.
Ai grija de tine!
Pai cel mai bine ar fi sa ii spui acum pana nu este prea tarziu...
dar daca ai alege alta solutie e cam riscant spune-i ca ai imprumutat banii sau ca ti-a cerut doamna ta (diriginta, diriginte ce ai )sau ca i-ai pus undeva unde nu mai stii si cand ii strangi inapoi ii zici ca ti-ai amintit
succes si data viitoare ai mai multa grija:*
4 milioane, tu nu ai ce face... Cea mai buna minciouna este sa ii dai disparuti. Te-ai dus la magazin si ti-ai cumparat un suc cand ai ajuns in clasa numai aveai bani.
Ii aveam in portofel, am scos din el niste bani...si l-am lasat p bank.ERAM IN ORA.si cand am plecat de la scoala pur si simplu am uitat de el.cand ajung acasa, ma uit in ghizdan. portofel pauza. oricum e vina mea.recunosc sunt prea adormita. off
Du-te si vorbeste cu profesori, doamna diriginta, femeile de serviciu si daca nu reusesti atunci spune adevarul mamei tale o sa te inteleaga.
Strange putini bani si ia-ti o bluza si ii ziic ca pe asta ti-ai cheltuit banii si pe mancare succes pa
Buna
Nasol si eu am pierdut bani.
Pai au zic sa ii spui, daca ti i-au dat nu cred ca o sa mai intrebe de ei, le zici ca i-ai cheltuit
Stai cateva zile fara bani
Dupaia ceri altii.
Bafta!
Naspa.Eu am gasit bani nu prea am pierdut. Poti sa le zici ca i-ai cheltuit, si daca te cred o sa scapi de stres!
Daca nu vrei sa le spui "mami, tati.am pierdut banii pe care mi i`ati dat " spune-le ca ai facut o comanda la avon. oriflame si ai dat 500 de mi pe ea.sau ca ai avut datorie la o colega.sau ca ai platit o carte la scoala chestii de genul.si bani pentru pachet.acum depinde si de suma de bani pierduta.ca nu poti da pe o carte de la scoala 1 milion sa fim seriosi. spune`le ca ai dat pe unele din lucrurile de mai sus cativa bani. iar 500 sa zicem i`ai pierdut si sa nu se supere.ai gresit si tu.toata lumea face greseli.
Nu stiu ai prieteni pe care te poti baza imprumutate de la ei cu cate putini stiu ca va fi si la ei stres da te poti revansa mergeti la o bere la bamboo la un club vedeti voi
E vorba de 4 milioane(vechi), chiar in ziua aceea ii primisem de la tatal meu(mi i-a trimis prin banca) de asta ii aveam p toti la mine... multumesc mult pentru sfaturi:*
Ii aveam in portofel, am scos din el niste bani...si l-am lasat p bank.ERAM IN ORA.si cand am plecat de la scoala pur si simplu am uitat de el.cand ajung acasa, ma uit in ghizdan. portofel pauza. oricum e vina mea.recunosc sunt prea adormita. off