| robertrobertdeiu a întrebat:

Bună!
Am făcut prin iarnă un cont de bârfe despre școala mea, NGL dinacela, și făceam misto unii de alți si de alte clase.o fată i-a trimis la dirigintă ei pentru ca făceam misto de clasa ei, si nu a făcut nimic pana atunci, luni, am scris la colegii ei ceva de genul în glumă si oricum scris total analfabetic,, dacă nu veniți la 11 să ne batem, n-aveti tupeu haideti vă facem praf" și din astea așa..de copii… Diriginta lor s-a dus la poliție din câte ne a zis..asta doar dacă nu a zis să ne sperie, si a zis ca s-a dus cu pozele și așa, credeți ca poliția se implica la chestii din astea de Instagram, conturi, înjurături? Faza e ca s au postat bârfe și de profesori insa nu cu înjurături sau ceva.ea zicea ca se simte denigrata, Sper sa nu facă poliția ceva mi chiar foarte frică ..mai ales dacă afla cine e sper sa nu. Voi ce părere aveți? Cu poliția?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fii sincer si recunoaste ca amenintarile cu bataia nu au fost facute in gluma. Iar tu si colegii tai aveti antecedente.
Pana intervine politia, te poti astepta sa aveti scazuta nota la purtare.

Parintii tai stiu ce faci tu la scoala?

"mi chiar foarte frică"
Bineinteles ca ti-e frica, ca orice bully, esti doar un fricos care calca pe altii mai slabi ca el pe cap.

| siriusblack98 a răspuns:

Politia o sa afle imediat de la ce adresa si de pe ce dispozitiv a fost folosit acel cont chiar daca l-ai sters tu. De asemenea afla usor si cine a fost in spatele lui pe baza celorlalte conturi ce au fost asociate dispozitivului si desigur, a adresei. Risti amenda + scoala de corectie si posibil suspendare din unitatea de invatamant. Bafta bully mic ce esti! happy

| 1onur a răspuns:

Nu vă mai prostiți, terminați cu amenințările de orice fel, și țineți-vă de schoală!

Altfel ajungeți pe la pușcărie cu fapte!

| robertrobertdeiu explică:

Eu am șters contul între timp dar mi frică ca copiază url ul si nu e ca pe Facebook, pe insta vad ca inca apare. Diriginta lor spusese ca ei (poliția) de dinainte au vazut nu stiu ce, dar nu stiu ce sa zic. Nu pot sa recunos.dar imi este si frica