| TeREe a întrebat:

am facut sex anal si baiatul a ejaculat in anus, dar daca a curs si in alta parte, s-ar putea sa fiu gravida? specific ca sunt virgina. fara comentarii rautacioase va rog happy

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Teai simtit bine macar?
cum e sa fi plina prin 'usa din dos'?
Fa-o dracu normal daca tot vrei cevalaughing
P.S vezi ca oral daca o faci nu ramai insarcinata' xD

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Neh.Esti doar proasta.Make the difference, will ya?!

| Cristi_1137 a răspuns:

Cum te-a prostit laughing)))? rolling on the floor)) totusi asta vroiam sa te intreb...cata dragoste poate sa fie sa ti-o bage in c*r? scuze nu e rautacios, e realist. grija ce mai faci big grin

| IsabelaIssa a răspuns:

Tocmai am postat eu o intrebare cu ceva timp in urma despre virginele trase in c**. Fata mea, de ce te pastrezi virgina?
De frica lui mami? Pentru imagine? Sti ce e aia virginitate? Sti ce e ala sex si cu ce se mananca daca tot o faci si intrebi in urma? Nici nu ma obosesc sa iti raspund ca eu nu am raspunsuri pentru tine ci doar intrebari.o.O Maine o sa te duci din nou la scoala in fata prietenelor tale sa te lauzi cat de virgina esti, si alea or sa te creada. Vai de noi! Vai de cele ca tine, ca sunt destule! Ce dracu educatie ati primii acasa nu stiu! Ce fel de parinti aveti? Tu ce vrei sa fii ca Fecioara Maria virgina si gravida?

| kobra12 a răspuns:

Ce amuzant cred ca erai disperata

| eminem19 a răspuns:

Si o virgina poate ramane gravida,(fara prostii)dar acum pe bune.stiu ca este un sit unde se ajuta lumea,,,dar spune-mi u acum de unde sa stim noi cat si cum ti-a curs "banuiesc ca in vagin", pun uni niste intrebare aiurea de tot, de parca am fi teste de sacrina.nu mai bine iei u un test de sacrina sau mergi la ginecologie? e mult mai simplu decat sa pui intrebare asemea...ma indoiesc ca este candva pe situ asta care sa iti dea un verdict concret daca esti sau nu gravida.de putut se poate cum am mai zis.acum hai fuga la doctor, asta fabulosu nu prea are habar se pare

| samir36 a răspuns:

S-au invetant prezervativele,ce baiat e ala care face sex anal fara prezervativ, in primul rand ca e mai igienic si in al doilea rand nu te mai stresai acum! nu stiu sincer cati ani ai, dar intrebarea asta e de toata jena si mila laughing