| Florin231131254 a întrebat:

Buna, am facut sex cu prietena mea, am facut o neprotejat, si nu m-am terminat in ea, care sunt sansele sa fie gravida? Un raspuns rapid va rog!

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Foarte mici dar exista

| HazelEyes77 a răspuns:

Sunt sanse mici de sarcina dar nu e imposibil.

| alin131 a răspuns:

Exista sanse sa ramana insarcinata exista sanse sa nu ramana.

Daca ramane, te rog fi intelept si nu o pune sa faca intrerupere de sarcina, fie ca o sa ramai cu ea sau nu (aici depinde si de tine) pentru ca multi tati pleaca, multi raman.

Dumnezeu va ajuta si nu va lasa. Copiii sunt binecuvantari de la Dumnezeu si sunt ingeri trimisi aici pe pamant din Rai.

Daca este, ar fi frumos sa pastrati copilul si sa va casatoriti.

Gandeste-te in caz ca este insarcinata ca acel copil puteai sa fi tu acum cativa ani, ce simteai daca se vorbea despre tine si de bine si de rau cand erai in pantelece mamei.

Toate femeile care au facut intrerupere de sarcina regreta...

| Florin231131254 explică (pentru alin131):

Problema este urmatoarea: Eu am 16 ani, iar ea 15.

| alin131 a răspuns (pentru Florin231131254):

Fie ca este sau nu insarcinata sti ca v-ati grabit la varsta asta...

Trebuie sa va infranati, stiu ca poate fi greu cu hormonii si tot ce vezi la tv si internet dar fi tu mai intelept si daca ea propune tu refuz-o pentru ca sa o protejezi si pe ea si pe tine.

Acum esti speriat si te inteleg, parca e mult prea mult pentru tine tensiunea asta. Dar daca este insarcinata gandeste-te ca acolo este un copil asa cum erai si tu inainte sa vi pe lume.

Dumnezeu nu va lasa.

Nu este bine deloc ce ati facut la varsta asta si nu v-ati gandit la ce se poate intampla dar acum nu poti da timpul inapoi.

Va ajuta Dumnezeu si o sa fie bine.

Ai putea sa te rogi pentru ea si sa o si linistesti, pentru ca ea cred ca e mai speriata ca tine.

Ar cam trebui sa stie si un adult cel putin din familia voastra ce s-a intamplat, fie parintii tai fie ai ei primii.

Or sa o duca instant la un control ginecologic sa fi sigur, dar daca e insarcinata o sa ii bage in cap sa faca intrerupere de sarcina si o sa te invinuiasca pe tine.

In cazul in care este opune-te in cazul intreruperii de sarcina si fi alaturi de ea. Va naste si va avea 16 ani si va deveni adult legal pentru ca devine mama.

Daca nu e, pana cand nu va vine mintea la cap si poate va casatoriti nu te mai atinge de ea...

Sansele sunt 50- 50.

La Dumnezeu toate sunt cu putinta si oricare ar fi varianta va va ajuta.

Roaga-te si fi alaturi de ea

| alecse18 a răspuns:

Daca ti a curs inainte sa o scoti sunt sanse mari sa ramana gravida, daca ai scos cand mai aveai 1-2 cm de scos din vagin nu o sa ramana, se stergea si gata, protejati va data viitoare!

| Georgiiaurelia123 a răspuns:

Din cate stiu eu, o femeie ramane insarcinata doar daca spermatozoizii ajung la ovul...dar daca nu ai terminat in ea, nu sunt sanse.