anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am foarteeee mare nevoie de ajutor. Sunt clasa a 9 a și m-am înscris la misshappy mâine sunt preselecțiile și ma aștept la niște întrebări de genul "ce hobby uri ai?", "de ce crezi ca ar trebui sa treci de preselecții?" etc.
Doar ca eu, la început sunt foarte, foarte emotiva și nu știu ce sa raspund, așa ca m-am gândit la răspunsuri dinainte. Dar chiar nu știu ce as putea sa raspund.
Va rog frumos fetele care au trecut prin aceasta experiența, ziceti-mi și mie va rog cum ar trebui sa ma comport și ce ar trebui sa raspund la preselecții, va rooooog

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Prea tare asta. Vrei sa iti apuna cineva ce hobby uri ai tu?

| sierra1 a răspuns:

"m-am gândit la răspunsuri dinainte" - greșit: fii spontană/naturală

| Katie1356 a răspuns:

Nu trebuie sa ai emotii, este o experienta minunata pentru care este avantajul ca nu ai nevoie de pregatire de acasa. Raspunsul trebuie sa fie unul simplu si spontan. Si inca ceva, sa stii ca o persoana care transmite emotie are de castigat in genul acesta de competite. happy Nu lasa emotiile sa te doboare, fii increzatoare si vei reusi!

| sunt0anonima a răspuns:

Uite,fi naturale si raspunde fara emoții
E normal sa fii putin mai timidă la început dar o să vezi ca treci peste si spui tot ce crezi tu ca e bine
De exemplu:Imi place mult sa desenez si sa pictez, pasiunea aceasta o am de la fratele meu, cu care intotdeauna ma jucam de-a pictorii cand eram mici; desenam intotdeauna pe pereti si părinții ne certau, dar noi eram la fel de entuziasmați cand venea vorba de un desen, intr timp am mai crescut si nu prea mai avem timp de picatat si ....chestii de genul
Important e sa fii naturala