| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Buna,am fost 1 lună despărțita de iubitul meu și acum ne-am impacat iar, dar nu mai este aceeași chimie. Adică nici el nu mai face glume cum făcea, nu prea caută subiecte de conversație, doar pune niste întrebări seci sa cred că îl interesează..aseară am făcut apel și a fost super bine, dar prin mesaje e foarte nasol.A spus că se pune sa doarmă și el a activat "vizibilitate prezența" de pe Instagram, adică să nu se vadă că e activ. Si plus că vorbește cu prietena mea in fiecare zi si mi-a zis că doar face glume și vorbesc că niste amici. I-am spus faza cu glumele și mi-a zis că nu am unor și nu știu să fac glume, dar ea face off.
Ce ziceți sa fac? M-am cam saturat de toate

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Relatia este pe rupte, ca de nu a functionat prima oara, acum carpita si vai de mama ei, nu va mai merge deloc, fiind doar o chestie de timp, pana veti realiza asta si atunci se va rupe definitiv.

| Violleta2022 a răspuns:

Relatie cu iubiti la 14 anisori?

Tu ai parinti? Nu te supravegheaza nimeni?
Cum este posibil sa ai iubit la 14 ansiori?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Aia e, sunteti copii, va plictisiti repede.
aveti si timp de lucruri serioase mai incolo

| Hyperion7 a răspuns:

Https://www.tpu.ro/......in-partea/

La fel cum ți-am spus și mai sus,ciorba reincălzită nu mai are aceleași gust.
Mai mult de atât, faptul că face "glumite" cu tipa respectivă și cu tine nu, ar cam trebui sa fie un red flag.
Adică ok, v-ați certat și răs certat, însă ce rost are împăcarea daca lucrurile sunt nașpa în viața de zi cu zi, doar sa zici că ai prieten?
Doar zic.