| B3HappyN0Worry a întrebat:

Am fost 2 ani cu un băiat căruia i-am oferit tot ce aveam mai bun din mine. Pe care l-am ajutat să ia bacul, l-am încurajat în privința viitorul lui, i-am fost alături când îi era greu, chiar dacă și eu eram deja la pământ din cauza părinților mei, iar eu am ajuns să fiu jignită de el, a ajuns să-mi facă părinții să plângă din cauza lipsei lui de educație, m-a distrus din toate punctele de vedere. (Adevărata față și-a arătat-o foarte târziu)
A început încet după un an de relație, să mă șantajeze emoțional că se omoară din diferite motive... Asta doar ca să primească mila mea și să fie doar el în centrul atenției ca să zic așa...
Eu mereu când eram la pământ, rămâneam acolo și de acolo îl încurajam pe el...
Am dus-o mult așa, am stat până s-a umplut paharul de tot, iar de renunțat am renunțat foarte târziu... Dar asta sunt eu, o idioată care parcă tot mai are speranță la schimbare și care parcă, tot n-ar renuța atât de ușor la o relație, tot ar mai trage puțin...
Ei, rău am făcut... După atâta timp în care m-am lăsat eu pe locul 2, mi-am neglijat școala și viața la maxim, am acceptat să rămân la pământ doar ca să fie el bine, iar eu când eram distrusă, el dispărea din peisaj și rămâneam singură. Abia acum am realizat ce mi-a făcut de fapt omul ăsta în tot acest timp. Un mare egoist și nesimțit lipsit de sentimente...
Iar mama lui, care știa deja toate eforturile mele pentru el, a ajuns să-mi spună, acum când am renunțat și eu pentru că nu mai puteam, că eu sunt cea vinovată, că eu l-am distrus...
De tatăl lui nu mai spun, mi-a vorbit, nici nu pot descrie cum...
Am primit un mare șut de la viață doar pentru faptul că am fost prea bună, iar încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat... Băiatul m-a șantajat emoțional până în ultima clipă că se omoară, că se schimbă dacă ne împăcăm. Asta fiind acum 3 zile, iar el având destul timp la dispoziție ca să se sinucidă. Eu tocmai să aflu că el azi a fost online pe diferite rețele. Iar în astea 3 zile eu m-am stresat continuu. happy Stresul meu s-a oprit când am realizat că nici măcar nu a încercat nimic, dar mi-am dat seama că de fapt eu am fost doar batjocorită și a profitat la maxim de sufletul meu mare... Și doare enorm...
Cum naiba pot trece peste?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sa o luam usor. Cum imi place sa spun si cum este demonstrat ca: lumea nu renunta la probleme in care au investit prea mult timp. S-a chinuit cineva 2 ani cu o problema, ca acum sa o lase pur si simplu? Nu, nu putem face asta ca oameni, dar putem.

Stiu ca unele lucruri logice si care stii ca sunt adevarate sunt lasate in spate din cauza sentimentelor, si asta este normal, pentru ca asa gandim.

Stiu ca orice am spune, nu o sa te ajute foarte mult. Durerea asta nu trece asa logic, desi asa ar trebui.

Dar, uneori am vazut ca atunci cand tratezi lucrurile mai dur, te simti mai bine, asa ca: Ai stat doi ani cu un copil degeaba? Dar comunicarea era cheia, tu chiar nu vedeai anumite lucruri, ma gandesc ca ai vorbit mereu cu el. Normal ca nu a incercat nimic, cine naiba se sinucide din asa ceva, astea sunt doar povesti. Iar daca chiar o sa sinucida, problema lui. Lucrurile astea cu sinuciderea in relatie sunt semne clare ca nu ai ce sa cauti langa acea persoana.
Cel mai important lucru de pe pamant, este ca tu sa fii fericita (pentru tine) si pentru oricine altcineva. Sunt sigur ca atunci cand l-ai ajutat te-ai simtit bine, deci ai actionat si pentru tine, nu numai pentru el. La fel sa faci si acum. Mereu o sa fii singura, mereu. Chiar si cand crezi ca ai dat de persoana potrivita, ea este ea, nu tu. Mintea ta, ramane doar a ta. Asa ca fii sigura ca ai o minte sanatoasa, pregatita mereu de astfel de lucruri. Nu te mai agata de ele, renunta la asteptari. Lucrul asta o sa treaca, peste cateva luni nici nu o sa iti mai pese de el, garantez asta 100%, important este ce ai invatat din asta. Astfel de lucruri ne formeaza ca oameni.

In alta ordine de idei, stai tu sa te stresezi pentru un nimeni? Merita el stresul tau de acum? Merita sa te gandesti la el? Daca chiar faci asta, inseamna ca tot el castiga si te manipuleaza. Daca nu este important ar trebui sa nu iti pese, nu coneaza cati ani au trecut.
Iti urez bafta!

PS: "ratele cand se intalnesc pe un rau si se simt amenintate, incep sa se bata putin si apoi fiecare trece mai departe, indepartandu-se. Dupa ce se despart, ele dau din aripi de cateva ori in vant, se scutura si isi continua drumul, fara sa isi aminteasca nici macar 0. 0001% de conflictul sau problema pe care au avut-o inainte.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic, ce nu te-a omorat, te-a facut mai puternica!
Viata merge inainte FARA el!
Da-i pace si inchide-i toate portitele: blocheaza-l ep FB, Insta, telefon samd.
Uita de el!
Pune mana serios pe carte si invata! Ia-ti examenele si contiua-ti viata, ignorandu-l pe el si familia lui!

| Dalmore a răspuns:

Șterge orice urmă de-a lui în viața ta, blochează persoanele comune, fă în așa fel încât să nu mai ai niciun contact cu el și ai răbdare, că nu ai cum să-l uiți de pe o zi pe alta. Dar nu te mai întoarce niciodată din drum. Toate trec.

| anonimg a răspuns:

Părerea mea este că doar adulții ar trebui să aibă acces la dragoste, pentru că adolescenții nu știu să o mânuiască, și se rănesc și pe ei și pe alții.
Dacă între voi a fost dragoste, atunci eu îmi mănânc telefonul aceasta de pe care scriu. Dar a fost pasiune în toată regula -adică o imitație a dragostei care aduce suferință în tot timpul existenței acesteia în relație.
Niciunul dintre voi nu a fost rațional, și nu s-a întrebat dacă această relație merge sau nu, dacă sunteți pentru căsătorie sau doar pentru pierderea timpului și implicit a oricărei investiții făcută în relație.
Relația dintre un bărbat și o femeie se face numai în scopul căsătoriei. Orice altceva este eșec încă de la început, unde suferința așteaptă cu răbdare ca euforia îndrăgostirii să treacă pentru ca să intre ea în scenă până la sfârșitul relației și mai departe.
Tu nu trebuie să vezi lucrurile prin ochii părinților lor, și nici măcar prin ochii tăi. Tu ca să înțelegi lucrurile trebuie să le vezi prin ochii lui Dumnezeu, și așa și trebuie să le și judeci. Doar așa vei vedea unde este greșeala ta și a lui, și numai astfel nu vei suferi, și vei trata lucrurile cu maturitate și nu vei judeca pe nimeni.

| Sayiumi a răspuns:

Ar fi trebuit să fi gândit la modul băiatul se uită la fată și nu
fata la băiat un băiat ar trebui să se țină de fată nu fata de el să îi facă cadouri să se simntă bine cu el nu să hopa mă omor dacă nu știu ce ar FI trebuit să îl dai dracu din prima și să cauți o relatie în care dăinuie ducegăria nu problemele lui pshice de depresiv prefăcut e bine că Ți-ai dat seama sfatul meu este să o dai single un an de zile să îți revii la școală și emotional să ai familia alături și o prietena una și bună nu mulți și falși și după să îți cauți o relație care să îți ridice moralul și să îl dai în ultimul boschet pe ămărâtul ăla

| Andreeush a răspuns:

Trebuie să rupi orice legătură cu el, dacă te mai caută să nu îi răspunzi.
Asta e, nu mai poți da timpul înapoi. Important e să te gândești la viitorul tău.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil sa fie histrionic, adica face scene dramatice pentru a fi in centrul atentiei.
Nu poti santaja pe cineva in acest mod. De parca toata viata ta depinde de a lui. Fiecare pe drumul lui dupa despartire.
Vei sti pe viitor sa nu mai ramai intr-o relatie toxica. Intotdeauna sa existe un echilibru-nu oferi tu mai mult, nu el face mai multe "sacrificii". Si parintii lui sunt imaturi. Macar ei sa dea dovada de intelegere.
Concentreaza-te pe cariera, sa fii independenta. O sa fie si el bine, mai repede, mai tarziu... ii va trece.