| Daiana90 a întrebat:

am fost acum 2 zile la fitness cu cateva prietene si acolo ca de obicei am fost exclusa.de cum am ajuns prietena mea a si intrat "in actiune". antrenorul numai la ea venea, o lua dupa umar si o intreba cum e, daca se descurca si parca numai pe ea o vedea.baietii la fel, numai la ea se uitau.si ce ma intriga cel mai mult e ca nu e nevoie ca sa o cunoasca baietii ci numai la vedere, la prima impresie o plac.si nu m-ar intriga atata, dar sincer (poate e prietena mea dar nu am de ce sa mint) nu vad absolut, dar absolut nimic frumos la ea. e fitoasa si singurul lucru care mi-l place e corpul, e potrivita si e lunga.atat.dar are ea nu stiu...privirea aia, fitele alea in cap si ii atrage. da nu inteleg prea bine...toti pe acre ii intreb imi spun ca "da din coada" da eu nu inteleg chestiile astea.adica o fi ea mai fitoasa si cu privirea aia a ei, si cand vin baietii isi plimba degetul prin par, dar sa fim seriosi de ce ar alege-o numai pentru asta daca nu e frumoasa. povestea asta se repeta in fiecare zi cand sunt cu ea si acum mi s-a confirmat ca si oriundestraight face.

4 răspunsuri:
| Fillaide a răspuns:

Are ea acel "ceva" care le lipseste unor fete. Ii poate atrage foarte usor si fara sa faca nimic aproape. Poate e genul de fata care ii intereseaza pe baieti sau e frumoasa(chiar daca tu nu o vezi astfel). Gusturile nu se discuta.

| Fillaide a răspuns:

Ai si tu, doar ca la tine e un alt "ceva", care sigur este cautat de alt tip de baieti.Nu-ti face griji in privinta asta, se va vedea cu timpul "ceva-ul" respectiv. Te pup :*

| Daiana90 explică:

Si ce e acel ceva care ne lipseste ca asta ma chinui sa aflu, vreau si eu sa il amcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti baieti nu se uita la ea pentru ca e frumoasa,
se uita pentru ca are corpul frumos si se uita la sani si fundul ei.Credema.Nu le pasa de ea.Si vreau sa fie cu ea doar sa o...