| allisi a întrebat:

am fost astazi la dentist pentru ca ma dureau foarte tare maselele si s-a uitat si mi-a spus ca nu am nimic, nici carii. M-a trimis sa imi fac o radiografie si dupa ce s-a uitat la ea a spus ca poate fii din cauza molarilor "de minte" care imi cresc - nu stiu cum sa spun - parca, oblic si ii impinge pe ceilalti.
A mai spus si ca daca nu ii extrag ma vor durea in continuare. In plus, parca deja ii deranjeaza pe ceilalti dinti in pozitionarea lor. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa-i scot - mi-e frica de chestii de genul asta mai ales de injectii - sau problema se poate rezolva cu aparat dentar (in partea de jos doar e problema)?
P.S. :

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Mai bine ii scoti acum, decat sa ai probleme (dureri) din cauza lor. Si, daca nu ii scoti ti se va deforma dantura.
Mai bine te doare o zi si tii scoti decat sa te doara des si sa trebuiasca sa porti aparat dentar sa iti indrepti dantura. Fa-ti curaj si du-te la dentist.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa invingi temerile astea dupa cateva vizite la dentist. E important sa mergi inainte sa fie prea tarziu.

| passyon22 a răspuns:

Trebuie sa le scoti neaparat....Riscurile sunt foarte mari!

| oOSaritaOo a răspuns:

Scoate-i. Dentistul site mai bine.