| anonim_3314 a întrebat:

Am fost cu un baiat 6 luni, dupa ceva timp el nu ma mai sunat, nici pe mess nu mai intra timp de 8 luni nu am mai vorbit cu el.Intre timp mi-am facut alt prieten.Acum cateva zile m-a sunat fostul prieten, si-a cerut scuze, mi-a explicat de ce nu ma mai sunat deloc, a zis ca ii este foarte dor de mine, ca ma iubeste, ca abia asteapta sa ma vada din nou, dar el stie ca acum am prieten.Eu inca il mai iubesc pe el si il voi iubi mereu dar nu stiu ce sa fac. El mi-a zis daca vreau sa fiu din nou cu el.Si sincera sa fiu nu stiu ce sa fac. dati-mi niste sfaturi. Dau fundita pentru cel mai bun.

Răspuns Câştigător
| LexUTz a răspuns:

Nu e bine ca a plecat asa pur si simplu! Eu zic sa stai cu baiatul cu care esti acum pentru ca el nu are de ce sa sufere... ( Stai cu el daca tii cu adevarat la el bineinteles)

4 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! cred ca ar trebui sa ii mai dai o sansa mai ales ca si tu ti inca la el.Fiecare om greseste si merita o a doua sansa. Gandeste te in primul rand la ce este mai bine pentru tine. Succes

| Ioana_2144 a răspuns:

Pai eu zic ca baiatul cu care ai fost a plecat pentru ca sigur avea o problema si nu avea cum sa te sune poate ca ar trebui sai mai dai o sansa daca inca il mai iubesti ...procedeaza cum sti tu mai bine :*:* sper ca te-am ajutat...:*:*

| Lexy ♥ a răspuns:

Eu zic sa nu ii dai nici o sansa, la actualul prieten nu te gandesti cum o sa se simta cand o sa il lasi cu ochii in soare? vrei sa se simta si el cum te-ai simtit si tu cand te-a lasat fostul` balta?winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zice sa te gandesti la cate lucruri bune ti-a facut unu si cate celalalt si dupa asta te poti gandii mai bine...si pentru a nu se simtii prost unul din baieti ii poti spune"ca il iubesc foarte mult pe (nume) si nu ma pot despartii de el si ca sa fie cred eu mai bine il mai saruti odata si pleci...si daca vine dupa tine ii spui ca nu vreau sa te superi, dar vreau sa-mi vad de drumul meu si sa fiu cu el daca vrei putem fi doar amici.