| elutzagty a întrebat:

am fost cu un baiat o luna de zile si nu prea i-a pasat de mine zicea kal oftik kas obsedata... dupa eu tot il intrebam vrei sa fii cu mine el imi zicea da si dupa 3 zile nu mai am chef de tine si tot asa.la inceputul relatiei eu eram otarata ca o sa-mi pun tot sufletu dar peste o luna m-a lasat balta. eu credeam ca ma iubeste. mai are rost sa stau cu el? credeti ca ma va iubi >vreodata? eu si acum sunt inebunita dupa el dar mai bine nu-i mai zic nimic.il iubesc mult si as vrea sa mai fiu cu el dar il vreau si nal am sunt distrusa

Răspuns Câştigător
| alexutza1183 a răspuns:

Esti prea disperata dupa el, las-o mai usor.baietii cand sunt dragostiti si cocolositi devin nepasatori...nu mai fi asa cu el, fi rece si lasa-l sa faca primul pas, iar daca nu il face inseamna ca nu te place si dragoste cu forta nu se poate.Ar trebui sa gasesti un baiat care sa te merite si sa fie dulce cu tine
Succes!

1 răspuns:
| xUrsuletz a răspuns:

... Cel mai bine ar fi sa te desparti de el ca sa nu suferi atat de mult. El nu te va putea iubi niciodata si se va juca cu sentimentele tale. Cel mai bine ar fi sa gasesti pe altcineva. Oricum cu el nu mai trebuie sa stai
Sper ca te.am ajutat!