| alexandra2002 a întrebat:

am fost cu un baiat o luna si jumate. iar apoi tot ne impacam. si se despartea de mine. acum a trecut ceva timp si. mi-a spus sa ne impacam din nou. iar eu i'am spus ca vreau sa vorbim fata in fata sambata. ce as putea sa ii spun? pentru ca nu vreau sa ma mai impac. dar vreau sa ii dau de inteles ca tin la el. nu stiu ce 'formula de adresare de adio' as putea sa ii spun. poate puteti sa ma ajutati. multumesc :*

2 răspunsuri:
| Macsiim a răspuns:

Asa i s-a intamplat la B.F meu statea cu baiatul acela in fiecare vara cand venea acasa se certau si se impacau si ultima data sau certat si baiatu ia sp daca mai vrea sa stea cu el si ia ia ziz kk nu (da il mai place )ii dee treaba baiatu da mno nu-i gen ss sstea ca ea doar asa...:*

| EliY a răspuns:

Hei! si eu a'm trecut prin asta! la mine a fost usor, intr-adevar am tinut la el dar NA asta a fost! intalnestete* cu el si spune-i tot ce simpti tu! si la sfarsit spune-i ca tu nu vrei sa te omori din iubire cum fac altele si ca ar fi mai bine sa stati departe unul de celalalt! si puteti aveti discutii doar amicale! si putetii fi doar amici! succes wave