| pinkangel a întrebat:

am fost cu un baiat pana acum 4 luni... el nu era din acelasi oras cu mine si nu ne vedeam prea des... pana la urma ne'am despartit dar el tot continua sa se intereseze de mine si vrea sa vina sa ma vada iar eu nu sunt de acord... am incercat toate metodele de a-l face sa ma lase in pace dar nu reusesc... va rog ajutati-ma... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu consideri ca e asa grav ameninta-l ca te duci la politite, poate asa te lasa in pace. Nu ii mai raspunde la telefoane, la discutii, nu ii mai da nas...pentru ca poate si tu gresesti.
Sau prietenul tau actual poate avea o dicutie cu el, telefonica, sa ii spuna: "Acum este cu mine, nu mai vrea sa te vada si nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine, las-o in pace" si sa inchida telefonul.

5 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Se pare ca doar tu te-ai despartit de el. el inca e cu tinehee hee. Poi ar fi bine sa-i explici destul de clar ca intre voi totul s-a terminat, si ca nu are nici un motiv sa vina sa te vada. Spune-i verde-n fata ca e amintire.si punct.Va intelge. sperwinking

| pinkangel explică:

Am incercat... i-am explicat k nu il mai plac si nu mai vreau sa mai stiu nimic de el... dar cum afla ca am un prieten... parca inebuneste... si mereu se ia de prietenii mei... angry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi pe selectie naturala...

| Encore a răspuns:

Fa-ti alt prieten laughing

| aina a răspuns:

Poi...nu-i mai da atentie... ignora-l mereu sau mai bine schimbati nr de telefon...chatterbox...nu-i mai da atentie...