| FetitaUnuiBaietel a întrebat:

Am fost doua luni cu un baiat.Foarte dragut, credeam ca ma iubea, nu spun ca nu m-a iubit dar am citeva dezamagiri, foarte bun, eu de doi ani il plac si chiar il iubesc. Din anumite motive i-am scris mesaj ca vreau sa ne despartim, el m-a intrebat de ce si eu i-am spus din anumite motive. El mi-a scris:Ok eu in genunchi nu ma pun, succese mai departe, te pup pa!
M-a mirat faptul ca lui ii este paralel!

Pe urma o zi nu a scris nimic, a doua zi imi scrie:Esti sigura ca vrei sa ne despartim ca am auzit ca vrei sa te mai gindesti! Eu i-am scris:Am vazut ca tie ti-i indiferent asa ca nu! Si el a scris:Eu nu te pot obliga sa fii cu mine dar poate te gindesti mai bine!

Mama a vazut mesajele si a spus ca el nu ma iubeste, ceea ce pe mine m-a frint. A spus ca daca ma iubea nu era atit de indiferent.

Voi ce credeti?

2 răspunsuri:
| Gabrielaandrei98 a răspuns:

Ca mama tha are mare dreptate tipul eu un idiot

| sMine a răspuns:

Nici macar nu tine la tine, cand a auzit chestia asta poate a fost o usurare.ca poate vroia sa scape de tine dar nu stia cum sa o faca, asa ca tu te-ai despartit de el. Si exact cum a spus si mama ta, daca tinea la tine sau te iubea, nu era atat de indiferent.