| FetitaUnuiBaietel a întrebat:

Am fost doua luni cu un baiat.Foarte dragut, credeam ca ma iubea, nu spun ca nu m-a iubit dar am citeva dezamagiri, foarte bun, eu de doi ani il plac si chiar il iubesc. Din anumite motive i-am scris mesaj ca vreau sa ne despartim, el m-a intrebat de ce si eu i-am spus din anumite motive. El mi-a scris:Ok eu in genunchi nu ma pun, succese mai departe, te pup pa!

M-a mirat faptul ca lui ii este paralel!

Pe urma o zi nu a scris nimic, a doua zi imi scrie:Esti sigura ca vrei sa ne despartim ca am auzit ca vrei sa te mai gindesti! Eu i-am scris:Am vazut ca tie ti-i indiferent asa ca nu! Si el a scris:Eu nu te pot obliga sa fii cu mine dar poate te gindesti mai bine!

Mama a vazut mesajele si a spus ca el nu ma iubeste, ceea ce pe mine m-a frint. A spus ca daca ma iubea nu era atit de indiferent.

Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| mony_3128 a răspuns:

Eu cred ca l-a enervat foarte tare faptul ca tu i-ai ziz pur si simplu ca te desparti de el si ca nu vrei sa ii spui de ce si apoi a regretat ca ti-a spus vorbele acelea. tu cum te-ai simti daca el ti-ar spune ca te paraseste fara sa-ti dea nici o explicatie? pune-te si in locul lui. e ca si cum i-ai fi trimis un mesaj in care i-ai scris: "te parasesc" eu zic sa te mai gandesti. poate dupa aceea va fi prea tarziu pentru regrete.

1 răspuns:
| alyna29 a răspuns:

Buna,
Intr-un fel mi se pare ca este prea indiferent,prea rece cand spune "Ok eu in genunchi nu ma pun, succese mai departe, te pup pa!" sti poate mama ta are dreptate dar daca chiar nu te iubea nici macar un pic nici nu mai iti trimitea mesajul acela un spune '...dar poate te gandesti mai bine' sti chiar nu cred ca ii esti indiferenta altfel nu se mai interesa si nu mai afla ca vrei sa te mai gandesti nu?
Daca era sa nu-i pese de tine iti zicea bine ok pa nu mai zicea si te pup sau nu mai trimitea si mesajul urmator nu?

Succes!kiss