| Fancyuiop a întrebat:

.am fost intr-o excursie si cineva ma uns cu pasta de dinti cand dormeam si m-a inregistrat cand sforaiam...un coleg a spus cuiva asta si lam batut. daca spune la toti colegii.ce sa fac? Amandoi spun ce afla. sad

13 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Uaaau. Incredibil. Si o sa afle toata lumea ca tu...aaa. sforai. Uau.straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Rea esti.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

D. dee ce spui asta?sad

Ca nu mi-ai raspuns la pm.
si mai faci si misto de baiat ca nu iti pasa de ce i-au facut aia in excursie

Ceee? La ce nu ti-am raspuns? Ti-am raspuns!

Stai. La ce sa-ti raspund?

Pe romaneste, mesaj privat.

Ce inseamna "pm"?laughing)

Pff. Am la setari sa nu primesc mesaj decat de la prietenii de pe TPU.laughing

Interesant, nu stiam ca exista asa ceva. esti iertata.
intra si raspunde-mi la ultima intrebare pusa, ma interesaza parerea la mai multe fete.

Deci, ce voiai sa ma intrebi?

| Ibrahimovic a răspuns:

Eu zic sa nu mai fii asa recalcitrant si sa sari la bataie pentru ca te-au dat cu pasta de dinti pe fata si te-au inregistrat cum sforaiai. Nu e mare lucru. Chestii din astea se intampla des in excursii. Fii mai cu zambetul pe buze, ai putea sa te amuzi si tu pe seama acestor intamplari, pentru ca, repet, nu e mare lucru ce ti-au facut. laughing)
Si pe viitor fii si tu mai atent. laughing) In excursii nu se doarme. Sau daca dormi, asigura-te ca dorm toti sau ca esti pazit de cineva de incredere. laughing))

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Crezi ca violenta bataia va rezolva problema? Ce vei face vei bate toata scoala si daca iti zice cineva spune-le si tu ca a fost regie si ca nu dormeai in adevaratul sens al cuvântului.
Fa haz de necaz daca cineva iti zice: am vazut cu ai sforait si ti-au pus pasta de dinti pe fata ha ha ha... tu: Ti-a placut a fost tare nu? sa stii ca a fost regie happy