Nu ai de ce sa-ti faci griji, nu ti se va intampla nimic, mai ales ca ti-au fosat recomandate de medic. Eu iau anticonceptionale de mult timp, nu mi-e rau de la ele, nu m-am ingrasat(cum se zice). Stai linistita ca nu ti se intampla nimic! Pupic!
Imi doresc foarte mult sa fie cum spui tu, ziceam asta pentru ca am cicit ca depinde de organismul fiecareia dintre noi mersi pentru incurajare, pup :*
E bine ca nu le-ai luat dupa sfatul unei prietene sau la alegere si ti-au fost recomandate de medic. Te inteleg ca ti-e teama, si mie mi-a fost cand am citit prospectul dar am avut incredere in spusele medicului si sunt bine, nu am probleme. Daca se intampla sa ai dureri de cap sau greata de la ele, va trebui sa mergi iarasi la medic sa-ti prescrie altele. Eu zic totusi sa nu-ti faci griji, anticonceptionalele din ziua de azi sunt mult mai bune decat in trecut cand dadeau reactii adverse multor femei! Pupic!
Si de ce esti disperata? Nu se poate intampla nimic rau. Anticonceptionalele te vor ajuta sa te dezvolti si nici nu ai sa iti dai seama ca le iei. Poate o sa ai putin mai multa pofta de mancare, dar atat.
Si plus ca daca iti vei incepe viata sexuala, nu va trebui sa folosesti protectie pentru ca tu urmezi deja tratament cu anticonceptionale. Deci, nu-ti fa probleme ca nimic rau nu se poate intampla.
Dar am citit pe prospect ca pot sa aiba reactii adverse:dureri abdominae, umflaturi de piciora, orbire si mai multe si mie este foarte frica
Stai linistita. Daca citesti prospectul algocalminului de exemplu ai sa vezi si acolo stari de greata, oboseala, dureri abdominale, etc. Astea sunt cazuri unu la un milion, dar in cazul in care se intampl caa sa nu ii poti da in judecata ei sunt obligati sa scrie pe prospect.
Stai fara grija, nu are ce sa ti se intample.Sunt atatea milioane de fete care iau anticonceptionale si nu au patit nimic.
Mersi mult de incurajare Dicanul :*