| andraasdfghjkl a întrebat:

Buna :* am fost la o aniversare si acolo m-am intalnit cu mai multi amici pe care i-am cunoscut in vara. Dupa ceva timp ne-am decis sa ne uitam cu totii la un film. Ne-am pus cu totii in pat si langa mine s-a pus un tip simpatic. In timpul filmului (aveam o patura p noi) el m-a luat de mana si a inceput sa-mi faca masaj cu degetele in palma. dupa a inceput sa-mi cuprinda picioarele cu ale lui. Asta a fost doar inceputul..deoarece dupa ceva timp mi-a pus mana pe genunchi si cu miscari suave si senzuale incepea sa tot avaneze cu mama mai sus de genunchi. L-am lasat deoarece era totul in limita bunului simt dupa parerea mea si dupa putea sa creada ca-s vreo panicata. Dupa asta.mi-a cuprins picioarele cu ambele maini (erau foarte mai sus de genunchi) facandu-mi masaj cu dejetele senzual. Dupa o ora de film el tot continua sa faca asta si chiar nu stiam cum sa reactionez. Dupa ce mi-am intins picioarele el s-a pus cu capul pe mine atingandu-mi mana cu tandrete. oare ma place sau vroia sa ma puna la incercare pentru a vedea ce fel de fata sunt? de ce a facut gesturile astea? multumesc :****

1 răspuns:
| IsabelaIssa a răspuns:

Cred ca ii place de tine si vroia. ce vrea orice barbat, iar din ceea ce acceptai tu sau nu sa iti faca, isi dadea seama daca vrei sau nu.