anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am fost la pediatru si acolo m'a dezbracat, m'a pus sa imi dau jos si sutienul.acolo normal ca a pus mana pe mine, pe sani...problema ii ca eu acum ma simt rau.adica nu stiu cum sa explic.stiu ca ii ceva normal sa te dezbraci acolo dar eu pana acum nu m-am mai dezbracat in fata nimanui si nimeni nu m'a mai atins pe tot corpul.ma simt asa ciudat parca nu ma mai pot apropia de niciun baiat.noroc ca nu am prieten ca daca as fi avut m'as fi despartit.va dati seama in ce situatie sunt.nu as mai suporta sa mi se faca asta din nou.
va rog ajutati-ma
spuneti'mi daca e normal sa ma simt asa (eu de obicei sunt o fire asa mai rece, dar acum vad ca m-am schimbat total)

2 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Nu are voie să facă aşa ceva. Te putea controla cu sutienul pe tine. E o glumă de-a ta sau perversitate din partea doctorului.
Dacă e aşa îl poţi reclama.
Apropo de acest lucru cică o adolescentă merge cu bunica la doctor. Intră împreună iar doctorul îi zice tinerei : Dezbracă-te! aceasta raspunde împingând-o în faţă pe bunică : dar ea e bolnavă! Aaa, da? Se întoarce spre bunică şi îi spune : Deschide gura şi scoate limba te rog!hee hee

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Doctorul te "atingea" doar profesional, nu ar trebui să te simţi deloc aşa cum te simţi tu. Stai liniştită, nu a făcut nimic, tot ce a făcut a fost spre sănătatea ta.