Daca ma vedeai pe mine cum aratam acum 3 saptamani! Groaznic pe fata de la soare! O sa-ti treace in cateva zile chiar o saptamana! Eu mi-am dat cu o crema de galbanele la tub mare unul mare si ala dupa un sfert de ora chiar o ora ti se jupuie pielea de e fata dar incerci si tu sa o mai tragi si gata fata ta nu o sa mai arate cum ai tu acum presupun. putina sa o sa se mai vada! dar o sa-ti revii la normal! (uite asa arata ubul de galbanele ...are mai multe in el si e bun sa iti jupuiie pielea de pe fata http://t1.gstatic.com/......tp?/images CLICK! SUCCES! SPER SA_TI TREACA! nu o sa-ti romana mie nu mi-a ramas
Va trece o vreme dar iti vei reveni la normal cam o saptamana sau mai putin. Bafta!
Nu iti pot spune concret daca vor ramane ori nu pete dar cred ca da!
Cel mai bine nu cumpara un medicament/o crema asa dupa ureche si consulta un Medic Dermatolog cat mai urgent el va sti sigur ce fel te piele ai si ce e mai bun pentru tine asa ca nu mai sta.
Grabeste-te este bine pentru tine si sanatatea ta.
Multumesc.,.:*..As vrea sa-ti dau funda dar in dreptul tau nu este iconita aia ...sunt cam noua pe aici
Trebuie a te dai cu iaurt sau cu otet cu apa pentru ca arsurile s-ar putea inrautati