| Joanne a întrebat:

Am fost numita secretara Consiliului Scolar al Elevilor de curand si sunt foarte bucuroasa, am multe planuri si sper sa ramana ceva in urma noastra(a presedintelui, vicepresedintilor, a secretarei). as vrea sa fac ceva pentru scoala mea, sa schimb, sa imbunatatesc, insa nu stiu exact cu ce sa incep. Diriginta mea e consilier educativ si asteapta, cu siguranta, multe idei din partea mea... M-am gandit la campanii pentru prevenirea si combaterea violentei in scoala, sau a consumului de alcool si tigari. Pentru inceput nu ar fi chiar rau, insa s-au mai facut si nu au avut niciun rezultat. Sper sa veniti voi cu idei, poate chiar din scoala voastra! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Blondamea a răspuns:

Ar fi bine daca ai afce cu toata scoala o campanie impotriva abandonului scolar

1 răspuns:
| Mihai7best a răspuns:

Poti sa faci cate campanii vrei tu cu anti tutun si anti alcool ca oamenii se simt bine la un pahar si unii la un cui deci nu are rost ...si batai nu prea ai cum sa opresti astea daca ei au orgoliu mare, mai bine pui niste cosuri de baschet in curte, niste porti de fotbal, fa niste spectacole in sala festiva... astea o sa aiba efect dupa mine