| diana07 a întrebat:

am fost o relatie serioasa cu un baiat.ne stim parinti.ne-am despartit.el s-a cuplat cu una acum este cu alta.de craciun mi-a spus ca o sa fie o impakare curand. apoi m-a sunat de ziua mea.acum m-a ajutat cu un proiect pentru scl.din pacate eu am intarziat nu din vina mea si el a stat o ora in frig. problema e ca el e inca cu fata aceea.nush ce sa mai cred.mi-a spus ca ma mai iubeste, dar eu vreau sa va intreb daca as alege sa lupt iar pentru noi ce ar trebui sa fac? sa-i mai dau mesaje? si ce sa ii mai spun? adica nu stiu nu neaparat de dragoste sa-i vb, nu stiu ce parere aveti.niste sfaturi plzzz

3 răspunsuri:
| wj a răspuns:

Tare cred ca te tine in stand-by si pana atunci el isi face de cap, si cand nu mai are cu cine. o sa fi buna si tu, daca vroia si te iubea..era cu tine nu cu alta. Deci, move on.

| WildLatte a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic, dar parera mea este ca te tine pe post de "roata de rezerva". Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti vezi de treaba ta si sa-l lasi in pace. Cauta pe cineva care sa te merite cu adevarat. Bafta! kiss

| ionutzu123456 a răspuns:

Buna,interesant cele spuse dar te-asi sfatui sa te desparti de el si sa mergi mai departe