Io cred ca faza cu sirenele ii cam ca si aia cu dinozaurii...
numai ca despre dinozauri gasesti mult mai multe articole si tot felul de povesti, imagini,... dar poti tu sigur sa spui ca au existat dinozauri? dar si despre sirene mai gasesti ceva poze. unii oameni spun ca au existat mai de mult. ca si faza cu omul ii creat de dumnezeu sau s-a dezvoltat din maimute tu poti sa crezi ce vrei. eu nu zic ca daca crezi ca au existat sirene inseamna ca esti mica, sau mai prostuta.
nic eu nu stiu siteuri cu sirene sau imagini. sorry nu te pot ajuta cu asa ceva, dar si daca vrei sa cauti greu o sa gasesti. mai bine vezi-ti tu de altele ideea ii ca poate au fost sau nu au fost. da sigur nu mai sunt!
Poti sa citesti cartea Mica sirena. E frumoasa pentru varsta ta, si eu am citit-o cand eram mai mica si era preferata mea.
Numai in H2o sunt sirene; P
pai nu stiu unii spun ca au fost foarte demult...
dar de ce...cred ca ii naspa caa sa fii o sirena.nu ii asa ca in H2o sa inotiin apa, vreaji etc.
Ary-rebela chiar daca am eu 12 ani sunt foarte interesata de sirene si eu vreau sa aflu informatii despre ele nu povesti
Eu vreau cateva informatii de la cei care stiu nu vreau raspunsuri de genu esti mica .......altfel nu imi mai rasp daca nu stiti.Merci.