| eu_2619 a întrebat:

Am fost odata la biblioteca si erau niste afise cu o sirena gasita pe mal.Cand am ajuns acasa am intrat pe net si cu greu am gasit un site unde scrie despre sirene.Eu una chiar cred si as vrea sa aflu multe informatii, iar mama crede ca sunt mica si ca nu e adevarat. Ce pot face sa aflu mai multe informatii despre sirene?

13 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Io cred ca faza cu sirenele ii cam ca si aia cu dinozaurii...
numai ca despre dinozauri gasesti mult mai multe articole si tot felul de povesti, imagini,... dar poti tu sigur sa spui ca au existat dinozauri? dar si despre sirene mai gasesti ceva poze. unii oameni spun ca au existat mai de mult. ca si faza cu omul ii creat de dumnezeu sau s-a dezvoltat din maimute thinking tu poti sa crezi ce vrei. eu nu zic ca daca crezi ca au existat sirene inseamna ca esti mica, sau mai prostuta.winking
nic eu nu stiu siteuri cu sirene sau imagini. sorry nu te pot ajuta cu asa ceva, dar si daca vrei sa cauti greu o sa gasesti. mai bine vezi-ti tu de altele laughingwinking ideea ii ca poate au fost sau nu au fost. da sigur nu mai sunt!winking kiss

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ce sa faci sa aflii informati?big grin
Sa o lasi balta oh go on
Nu exista asa cevastraight face

| arysa a răspuns:

Poti sa citesti cartea Mica sirena. E frumoasa pentru varsta ta, si eu am citit-o cand eram mai mica si era preferata mea.

| Pho3nix a răspuns:

Da, si eu sunt Walt Disney.
Prea mult H2O...
Mai bine culcate.

| St!L a răspuns:

Inceraca sa iei pastile pentru ca tu nu esti in toate mintile!

| tweety_8071 a răspuns:

Te-ai uitat prea mult la deseneoh go on

| mikey a răspuns:

Numai in H2o sunt sirene; P

pai nu stiu unii spun ca au fost foarte demult...

dar de ce...cred ca ii naspa caa sa fii o sirena.nu ii asa ca in H2o sa inotiin apa, vreaji etc.

| eu_2619 explică:

Ary-rebela chiar daca am eu 12 ani sunt foarte interesata de sirene si eu vreau sa aflu informatii despre ele nu povestitongue

| eu_2619 explică:

Eu vreau cateva informatii de la cei care stiu nu vreau raspunsuri de genu esti mica .......altfel nu imi mai rasp daca nu stiti.Merci.

| eu_2619 explică:

Nu mai vreau comentarii la aceasta intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing mai crezi in mos craciun? maturizativa! MATURIZATIVA! MATURIZATIVA! am zi de 3 ori...pentru ca in peste 80% din intrebarile facute de adolescenti (si eu sunt unul dar in fine) mi se par pur si simplu penibile ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fato nu exista sirene deloc. au existat cu mii de ani in urma. esti obsedata de sirene dar nu este real, ai luat-o razna de tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista sirene pesti