| iJustWannaDance a întrebat:

Buna!
am fumat azi prima mea tigara si nu m-am simtit prea bine. adica nu am ametit sau tusit...doar ca aveam o usturime in gat. eu vreau sa va intreb: nu am facut ceva bine sau asa e mereu?

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Off mereu am spus si voi spune (am furnicaturi pe tot corpul acum sad )
Primul fum nu se uita.
Prima betie nu se uita...
Prima femeie nu se uita.
Primul sut in o O nu se uita cand te vedeai sus si...te-ai trezit josbig grin
Iti spun din experienta.
Daca tot vrei sa inveti.
Tragele bine.trage in piept happy Trage adanc sa simti in plamani tot
Nu te indrum sa faci asa ceva
Nam avut inca ocazia sa trag iarba insa sunt putin curios cum ehappy

2 răspunsuri:
| NuExista a răspuns:

Cu timpul te obisnuiesti.usturimea aia nu o mai simti si ajunge sa-ti placa. dupa aia nu o mai poti lasa laughing

Asta e.culmea.prima tigara.a2a...a3a...a10 au acelasi gust neplacut.aceeasi usturime.aceeasi senzatie tampita straight face Dar totusi. fumatori sunt mai multi ca tigarile happy

| Maria250397 a răspuns:

Te rog sa nu te superi (nu vreau sa fiu nepoliticoasa). Parerea mea este sa nu te lasi influentat/a de persoanele/prietenii din jurul tau.Am 5 colegi (cred ca sunt mai multi dar infine) care s-au apucat de fumat si au inceput sa lipseasca de la scoala, sa aiba probleme (de ex sa nu se mai poata opri din chiulit sau fumat, mult fard si nu stiu cum sa-ti explic...schimbari radicale).Nu stiu cati ani ai dar sfatul meu este sa nu mai incerci pentru ca iti dauneaza GRAV sanatatii (poate nu de la prima, a doua, a 3 a, un pachet 2/3, dar in timp o sa iti trebuiasca mai mult.o sa imprumuti, o sa te schimbi) In concluzie: "Lasa-te pana nu e prea tarziu"! happy P.S : Poata ca nu o sa-ti afecteze comportamentul asa cum am zis mai sus ca si la altii, dar sanatatea sigur. straight face