| vivis a întrebat:

Am gasit pe un site de anunturi online un iphone 3g 8gb la pretul de 1100 ron. L-am sunat pe tipul care il vindea si mi-a spus ca iph ul este nou nout, neactivat, l-a primit de la orange in schimbul vechiului lui iphone care s-a stricat, nu are cutie si nici incarcator Credeti ca este o teapa si doreste sa imi vanda o replica sau un iph defect? I-am spus sa mi-l trimita prin curier, dar azi m-a sunat si a spus ca e prea mult transportul si maine urmeaza sa ma duc eu sa il iau, dar vreau sa aud parerile voastre ca sa nu ma duc pana acolo degeaba. Multumesc

2 răspunsuri:
| Lisa01 a răspuns:

Eu zic sa iti vezi de treaba. De la Orange nu ti l da niciodata fara incarcator si mai ales fara cutie.Cel mai bine ca sa nu iti iei o teapa mergi pana la cel mai apropiat Orange shop din orasul tau si intreaba ce se intampla in cazul in care ti se strica iphonul? iti da altul fara cutie si incarcator? Daca da atunci e ok daca nu clar e tzeapa.Bafta si tine ma la curent!

| jok3r_8654 a răspuns:

Pai daca nu are firma in colet s-ar putea sa gasesti un Nokia 1100 sau vr-un sapun crede-ma se dau multe tepe pe net nu te baga sfatul meu