| kitty14 a întrebat:

.am iesit ieri cu cea mai buna prieetena a mea in oras. Aceasta a venit cu prietenul ei. Am aflat ca aceesta ma place si cand prietena mea a mers pana la magazin acesta mi-a cerut numarul de telefon.Tipul e ok. Ddar daca ma combin cu el s-ar putea sa ma cert cu prietena mea. Ce as putea face? funda si vot

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu o trada, mai tarziu altcineva te va intepa daca faci un rau acum, mai bine da-l de gol pentru ca ti-a cerut numarul sa vada ce fel de om e.

| DayByDay a răspuns:

Nu trebuie sa ii dai numarul de telefon ci trebuia sa il ignori, sa te prefaci ca nu ai auzit ce spune. E cea mai buna prietena a ta, crezi ca merita sa-i faci asta? Baieti gasesti cati vrei, prieteni adevarati mai greu.

| Cluelesss a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa porti o conversatie cu prietena ta pe tema asta si sa incerci sa ii explici ca daca a facut asa ceva cu prietena ei cea mai buna, poate fi sigura ca nu e singura fata cu care flirteaza in lipsa ei. Si ar fi bine sa aiba si ea o discutie cu el. Iar in legatura cu relatia dintre tine si el, ar fi mai bine sa ramana una de prietenie. Sper ca te-am ajutat! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu da o prietenie pe o relatie.
Iti dai seama si tu ce fel de baiat e daca cere numarul de telefon prietenei iubitei lui.
Ignora-l, tipii ca el nu cauta relatii serioase, ci doar distractie. In final, il vei pierde si pe el, dar si pe prietena ta.
Asa ca nu merita!
Mai bine spune-i prietenei tale ce fel de baiat este!