Cred ca incepe sa fie o problema... adica nu cunosc pe nimeni sa fie in cazul tau. Cel mai tarziu din cazurile pe care le cunosc i-a venit menstruati lu varamea la 15 ani parca dar a avut si problema de sanatate. Nuj ce sa zic consultate cu mama ta si du-te la un medic sa ceri parerea. faci si niste analize. Astea nu strica niciodata.
Nu te ingrijora! sanii iti vor creste mai mult dupa ce iti va veni ciclul.eu am 1.65, 55 de kg si doar 13 ani.(de sani nu te ingrijora dar la majoritatea fetelor se mosteneste de la mama.de ex:daca maik-ta are sanii mai mici asa ii vei avea si tu)eu stiam k ar trebui sa iti vina ciclul pana la 16 ani. daca nu iti vine poti sa te duci la un ginecolog sa te consulte.asa ar fi cel mai bine.bafta.
Nu te grabi.Va veni si menstra odata,bucura-te ca nu ti-a venit! Cat despre sani, ori vor crest, ori vei ramane asa. Exista si femei cu sani mici.
Ai grija ce mananci si cand mananci. Poate nu mananci suficient si esti anorexica. Daca ai deja 16 ani si inca nu ti-a venit menstruatia, e clar o problema.Consulta un medic, si, cum ti-am mai spus, trebuie sa mananci mai mult.
Bafta. :*
Ideea e ca mie nu au inceput nici dulul acela sa imi dea.si mai intai pentru a avea menstra, trebuie sani.deci na, nimic...anorexica nu sunt.pentru ca mananc.da nu se pune.problema.cred ca da.mai mult ajutor va rog.
Crs întreabă: