| Nimeni20192018 a întrebat:

Bună! Am impresia că cel mai bun prieten al meu este un fals. Vorbeste doar când are chef, mă minte că are treaba, mă minte ca o sa vină la mine, de 6 luni mă minte că vine pe la mine, la mesaje nu raspunde nici macar odata pe saptamana. Și de multe ori îmi spune "ai grija de tine" dar parerea mea este că este fals și mincinos, nici nu știu cum poate spune vorbele astea asa frumoase din falsitate.
Mama, spune că îmi e prieten adevarat, atata timp cât îmi spune să am grija de mine și să îl cred că are treaba, asta spune mama. Menționez, că el e pe Facebook destul de des, iar dacă îi dau mesaj, nici nu se obosește să il deschidă. Voi ce spuneți, mai are rost să țin la el? Faza e că m-am atașat foarte tare de el și după parerea mea, el îmi calcă sufletul în picioare.

Răspuns Câştigător
| RazvanLegendaVie a răspuns:

Daca as fi in locul tau l-as bloca, viata merge inainte chiar daca suntem nevoiti sa ii lasam pe cativa in spate. Nu te lasa mai jos decat el, nu-i raspunde zii ca nu ai chef sa vorbesti cu el, asta este daca el se comporta urat cu tine.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un sfat : nu mai folosi emoticoane din tastatura pe TPU deoarece se trec ca semne de intrebare si nu se mai intelege ce voiai sa zici.

In al doilea rand, daca ai ajuns sa crezi ca e fals, e clar ca ceva e la mijloc.

| Adry05 a răspuns:

Aoleu dacă zice o vorbă aruncată probabil aiurea nu înseamnă că e prieten adevărat laughing))) ce sfaturi dă și maică-ta. eu le-am zis odată „take care" și unor străini de pe among us când am ieșit laughing înseamnă că am fost o prietenă aeavărată pentru ei? laughing))
dacă nu te bagă în seamă probabil să nu contezi prea mult pentru el, sau să conteze alții mai mult și ție îți răspunde când e plictisit/nu are treabă cu adevărat.