| Anileda a întrebat:

Am in clasa niste colegi care sunt niste nesimtiti, vorbesc foarte urat cu tine si eu ma enervez de cele mai multe ori si imi vine sa urlu de draci ce sa le zic sa ma lase dracu odata in pace spuneti-mi

Răspuns Câştigător
| cary a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa nu ii bagi in seama, cu cat ii ignori mai mult cu atat o sa iti fie mai bine! nu ai nimic de castigat daca te enervezi si nici daca iti faci inima rea...fii calm si arata-le ca esti altfel decat ei...

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, da pai in orice cls exista astfel de `indivizi`...nu stiu, ori incerci sa te intelegi bine cu ei, sa vb frumos, sa faci cumva sa se comporte frumos, ori daca cu vorba buna nu merge, ca mai sunt unii care oricat de frumos te-ai purta cu ei, ei tot nesimtiti si vulgari sunt, cel mai bine eu zic sa fi indiferenta cu astfel de persoane, stai in preajma celor care te respecta si cu care te intelegi bine, iar ceilalti nu ii baga in seama, dar totusi nu accepta sa te jigneasca sau sa te faca sa te simti prost, pune-i la punct!

| gigiro a răspuns:

La varsta aceasta baietii se comporta mai ciudat, nu prea stiu sa se comporte cu fetele si au un asa zis '' spirit de turma '', daca unul face ceva, fac toti... Eu banuiesc ca si tu ii provoci putin, neacceptandu-le comentariile rautacioase. Cel mai bine sa ii eviti cand sunt prea de tot. si cand poti vorbi cu ei, incearca sa le intrí putin pe sub piele.cum spun romanii.

| L a răspuns:

Ignora persoanele astea.indiferenta le va inchide gura la un momentdat happy

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Cum sa ii lasi impace? adica ei isi bat joc de tine iti vb urat etc...si u sa taci dar stii ca tacerea are si ea o limita.Acum practic nu ei sunt vinovati si tu nici macar nu incerci sa te impui... dc crezi cati fac asa pentru cau vazut ca esti slaba (ma refer la caracter) dar daca era una cu fite si cu nasul pe sus nici macar nu comenta. Practic acum ii lasi sati strice copilaria cand o sa fii aduld ce vrei sati aduci aminte cat de bine te simteai impreuna cu prieteni etc sau cum te tachinau ei, gandeste-te nu e greu sa iei masuri

| GabrielaIoana a răspuns:

Si eu sunt in acceasi situatie. dar le ignor si imi vad de trebuie mea, asta le oftica cel mai tare cand vad ca nu-mi pasa.winking

| Silviu591 a răspuns:

Cheama`ma pe mine.sa vezi cum se rezolva