| @@ a întrebat:

Buna
am in clasa o colega care ma dispera e enervanta rau si sunt la liceul de arta la teatru si de fiecare data cand trebuie sa spun in fata clasei un monolg sau o poezie incepe sa se uite la mine in scarba si sa rada de mine alaturi de alti colegi.si ma intimideaza nu pot sa ma concetrez din cauza scorpiei
ce sa fac oameniii buni?

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

In primul rand incearca sa nu ii bagi in seama cu toate ca e foarte greu. In al doilea rand adunati si tu cativa prieteni in jurul tau care sa-ti fie aproape. Incearca sa nu le dai satisfactie prin atitudinea ta, incearca sa pari nepasatoare la rautatile lor si se vor plictisi repede si isi vor cauta alta tinta. Incearca sa contracarezi atacurile lor schimbandu-ti atitudinea unele obiceiuri si chiar lookul. Asta la exterior. Pentru tine ramai aceeasi ca si pana acum totul va fi ok.
Succes!

| juniper a răspuns:

Pur si simplu concentreaza-te pe ce ai de spus, tu esti acolo ca sa inveti si sa ai un viitor cat mai bun, nu ca sa ii infrunti pe toti "colegii" care rad de tine, fa-ti o prietena buna care sa te sustina.

| alexutzu00791 a răspuns:

Nu faci nimic cu ignoranta. Pune i intr o situatie asemanatoare sau demonstreaza le ca nu sunt demni de tine. Sau imprieteneste te cu ei si striveste i in cea mai dulce clipa a lor. Razbunarea are un gust asa bun daca stii s o stimulezi. Hai ca ai tu imaginatie, vezi sa n ajungi pe la pro tv happy

| mary_5801 a răspuns:

Pai eu zic sa ii arunci tu prima o privire in scarba.sa vezi ce se potoleste.eu stiu de la sora mea, care uneori e catalogata nesuferita.sora mea are munca de asa natura incat e nevoita sa interactioneze cu multe persoane. dar inca de la inceput si-a afisat o masca dura, pentru ca o cere situatia.nimeni nu are curaj sa o jigneasca sau sa se impuna in fata ei.nici seful ei nu se poarta cu ea cum se poarta cu ceilalti angajati. iar daca vine vreo pustoaica noua cu fite in cap, ii arunca sora-mea o privire ca ii trec fitele imediat. poveste lunga dar ti-am dat un exemplu.impune-te tu, si invata sa spui 'nu' atunci cand este cazul.am trecut si eu prin situatia ta cand eram pustoaica, si crede-ma ca trebuie sa le raspunzi cu aceeasi moneda.

| sabinozaur a răspuns:

Care-i carnata? vai de mine o tund. mai iubi.happy serios. tu tb sa stii in adancul sufletului tau ca esti buna. si te pricepi foarte bine la ceea ce faci. si automat parerea celuilalt nu te va mai interesa.happy:* te iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ca esti in fata unei sali pline cu spectatori, inculti si prost crescuti, dar au platit biletul, deci tu, trebuie sa joci. Ai deveni o adevarata actrita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti la teatru, inchiupuie-te ca esti pe o scena mare, dai auditie pentru un rolwinking. Un adevarat actor, nu se lasa intimidat de astfel de,, replici``.

Oricum, felicitari pentru alegerea facuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer ignoro...si eu am o colega de clasa care imi face mie in ciuda tot mereu dar na eu o ignor