Iti recomand calduros un spray cu piper in ochi la dom'soara sau referat scris la directiunea scolii! O sa fie ca in liceeni..."Va rog sa nu o sanctionati nici voi"!
Vorbeste cu diriginta/dirigintele despre comportamentul ei, din cate vad este mahalagoaica si nu prea poti avea o discutie serioasa cu ea mai ales fata in fata. Daca ai fb ei vorbeste cu ea pe fb si spune-i exact ce gandesti, nu trebuie sa-ti fie frica sunt multe moduri de a o pune la Pamant, si daca iti mai zice ceva ai si tu tupeu, comenteaza-i. Probabil ca face asa pentru ca se crede superioara, demonstreaza-i ca nu e.
Incearca sa o lasi in pace si sa ii arati ca nu iti pasa. Dupa cum vad, este genul de om care abia asteapta o cearta sau ceva de genul acesta. Daca te abordeaza, raspunde-i cu aceeasi moneda: cu ironie. Dar fa-o subtil..nu chiar pe fata. Va prinde mesajul si va inceta. Iar daca nu inceteaza, efectiv ignor.o, prefa.te ca nu exista. Daca te intreaba "ce faci?" sau alte lucrui de genul acesta, priveste.o pret de cateva secunde apoi intoarce.te cu spatele( crede.ma ca asta inchide de multe ori gura oamenilor). Am fost si eu patita cu astfel de persoane..si am facut ceea ce ti.am zis. Ignoranta vindeca.
klaudyu95 întreabă: